AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, engelli bir gence akülü tekerlekli sandalye hediye ederek, mutluluğuna ortak oldu.
Başkan Olgaç “Tüm gücümüzle Engelli Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için Çalışıyoruz, çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz”
Başkan Olgaç; “Siirt AK Parti Teşkilatı olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına önem veriyoruz”
Olgaç, Asım Gülmüş’ün hayatını bir nebzede olsa kolaylaştırabilmek adına kendisine Akülü Tekerlekli Sandalye hediye ettik.” dedi.
Asım Gülmüş ” Uzun zamandır dışarıya çıkamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla dışarı çıkabileceğim, Başkanımız mağduriyetimizi görerek sesimize kulak verdi. Bu akülü tekerlekli sandalyenin gelmesiyle bundan sonra gönül rahatlığıyla birçok işimi kendi imkânlarımla yapacağım. Başta Başkanımız Ekrem Olğaç’a ve Emeği geçen herkese, Engellilere karşı göstermiş oldukları bu hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.