?>

Adil Gevrek: 28 haftada geriye dönüp bakmak lazım

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, '28 haftada geriye dönüp bakmak lazım. Hakem hatalarından dolayı çok puanlar kaybettik. Görevlerine son verilen hakemlerin kendi adımıza çok maçı var' dedi.

SPOR - 4 yıl önce

- Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "28 haftada geriye dönüp bakmak lazım. Hakem hatalarından dolayı çok puanlar kaybettik. Görevlerine son verilen hakemlerin kendi adımıza çok maçı var" dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı, vakfın Maslak'taki ofisinde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Hakemlerle alakalı yapılan operasyon mu diyelim, devrim mi diyelim bilmiyorum. Malatyaspor olarak düşüncelerimizi söylemek istiyoruz. Ligin 28 haftasını bu hakemlerle oynadık. Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yapacağı bir değişiklik olmalı mıydı? Hepimiz şikayetçiydik. Bizim çok canımız yandı. Zaman zaman sesimizi çıkartmaya çalıştık. Görünen o ki şu an hakemlerle oynanan 28 haftada geriye dönüp bakmak lazım. Hakem hatalarından dolayı çok puanlar kaybettik. Görevlerine son verilen hakemlerin kendi adımıza çok maçı var" ifadelerini kullandı."BU HAKEMLERİN YÖNETTİĞİ MAÇLARA SORU İŞARETİYLE BAKILIYOR"

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakemlerin neden görevden alındığı ile ilgili bir açıklamanın yapılmadığını kaydeden Adil Gevrek, "Çoğu hakemlerden şikayetçi olmamıza rağmen hakemler de yönettiği maçlar da zan altında kaldı. Onlarla alakalı bir değişiklik yapılmasını desteklerdik ama zaman olarak bugün işin çeyreğine gelmiş dönemde böyle bir şey yapıldığı zaman, bu yönetilen maçlarla alakalı sıkıntı mı var deyip açıklama yapılması gerekir. Biz Malatyaspor olarak çok ciddi puanlar kaybettik hakem hatalarından dolayı. TFF ve MHK de kabul etti. Ne olacak şimdi bizim puanlar verilecek mi? Ligin zirvesinden olan takımından, Bu hakemlerin yönettiği maçlara soru işaretiyle bakılıyor. Bu kararın alınmasını bir değişimin yapılması doğru olabilir ama zaman olarak yapılması yanlış. Bu alınan karara kısmen katılsak da,zaman olarak da katılmadığımız söylüyorum. Türk futbolunda ilk defa böyle bir şey yapılıyor" diye konuştu.

- İstanbul
Haftanın Öne Çıkanları

Prof. Dr. Vefik Arıca anlattı: Çocuklarda dikkat eksikliği için fosfatidilserin

2022-03-10 13:18 - SAĞLIK

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan Çifti Aşka Geldi

2022-03-05 23:12 - MAGAZİN

Necati Şaşmaz'ın Yeni Mesleği Şoke Etti!

2022-03-10 03:39 - MAGAZİN

Bergüzar Korel Kızıyla Keyifli Anlarını Paylaştı!

2022-03-10 04:12 - MAGAZİN

Ebru Akel Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi!

2022-03-06 00:13 - MAGAZİN

Türk James Bond!

2022-03-10 02:09 - MAGAZİN

Ukrayna saflarına katıldılar: Amacımız Putin ve Rusya'dan intikam almak

2022-03-05 07:09 - DÜNYA

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Ayrılığı Sonrası Şok İddia!

2022-03-10 17:41 - MAGAZİN

49 yaşındaki Defne Samyell, kalça dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti

2022-03-10 10:18 - MAGAZİN

Özge Özberk 3 Kitapla Yazarlığa Adım Attı

2022-03-10 05:09 - MAGAZİN

İlgili Haberler

Yurt Kapılarını Açıyor

12:27 - SPOR

Kur’an Kursunda Futbol Heyecanı

12:43 - SPOR

Şirin Askara Dünya Üçüncüsü Oldu

11:53 - SPOR

Siirtli Barış 8. Kez Türkiye ve dünya şampiyonluğu peşinde

11:24 - SPOR

11 Madalyalık Gurur

11:21 - SPOR

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM