?>

AK Parti Gaziantep Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Yönetimleri Belirlendi

AK Parti Gaziantep Teşkilat Üyeleri, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için görev yapacak Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yönetimlerini belirledi. AK Parti Gaziantep İl SKM Başkanlığına ise Ömer MARAKOĞLU atandı.

GÜNDEM - 3 yıl önce

AK Parti Gaziantep Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Yönetimleri Belirlendi

Gaziantep

AK Parti Gaziantep Teşkilat Üyeleri, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için görev yapacak Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yönetimlerini belirledi. AK Parti Gaziantep İl SKM Başkanlığına ise Ömer MARAKOĞLU atandı.

Gaziantep İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İl Başkanı Ertuğrul TEYMUR tarafından belirlenen Seçim Koordinasyon Merkezi yönetimlerine; SKM Başkanı olarak Ömer MARAKOĞLU atanırken SKM Başkan Vekilliği görevlerine Bülent ATEŞ, Hakan BENZER ve Ahmet PARLAK getirildi.

Güçlü bir ekiple 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için çalışmaya başlayan AK Parti Gaziantep Teşkilatı, SKM programları kapsamında yapılan istişare ve değerlendirme toplantıları sonucunda yol haritasını belirledi. Yapılan açıklamaya göre ‘5 yıllık görev süreci kapsamında; ülkemiz ve şehrimizin gelişmesine yönelik planlanan projeleri ve yatırımları vatandaşlarımıza anlatmak için mahalle, sokak ve evlerde çalışma yapmayı planlıyor ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu hemşehrilerimizle birlikte inşa etmeyi hedefliyoruz.’denildi.

Milletvekili adayları, yerel yöneticiler, il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte bir dizi temas ve ziyaret planlayan SKM yönetimleri tarafından ‘esnaf, pazar yerleri, taksi ve minibüs durakları, camiler, ofisler, kahvehaneler, millet kıraathaneleri, alışveriş merkezleri, organize sanayi bölgeleri gibi yerlerde de buluşmalar yapılarakkentte çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak ve 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize dokunmak için canla başla çalışacaklarının da altı çizilerek belirtildi.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

 

 

 

Kaynak: vizyonhavadis.com

Haftanın Öne Çıkanları

AK Parti Siirt Milletvekili Adayları açıklandı 

2023-04-09 15:07 - GÜNDEM

CHP'nin Siirt Milletvekili Adayları Belli Oldu 

2023-04-09 15:02 - GÜNDEM

YEŞİL SOL PARTİ’NİN SİİRT MİLLETVEKİLİ ADAYILARININ TAM LİSTESİ BELLİ OLDU

2023-04-09 17:23 - GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Listesi belli oldu.

2023-04-09 18:40 - POLİTİKA

Siirt'te Kırmızı Et: 329 TL

2023-04-10 12:22 - YAŞAM

Resmi Gazete'de 10 .04.2023tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete'de bugün neler var? İşte

2023-04-10 07:54 - GÜNDEM

Siirt'te 80 Personel Alımı Yapılacak

2023-04-11 15:52 - GÜNDEM

Gaziantep’te bir şahıs, yol kenarındaki ağaca asılı halde ölü bulundu

2023-04-10 17:36 - ASAYİŞ

Köylüler 20 Gün Açan Ters Lale İçin Seferber Oldu

2023-04-08 17:53 - GÜNDEM

Gaziantep’te Kahreden kaza 5 ölü. Özmen’in evlat acısı!..

2023-04-08 11:25 - POLİTİKA

İlgili Haberler

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

Kamudan Siirt TSO seçimlerine müdahale mi?

11:03 - GÜNDEM

Sabahın karanlığında oraya koştular

10:38 - GÜNDEM

Bu cadde acilen düzenleme bekliyor

11:20 - GÜNDEM

GGC’nin 40. Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri sahiplerini buldu

13:52 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

10 Yaşındaki Çocuğun Boğazından Canlı Sülük Çıkarıldı

11:16 - SAĞLIK

Şiddete Karşı Kurumlar Bir Arada

11:14 - YAŞAM

DOKTORUN GÜLER YÜZÜ ANJİYO KORKUSUNU YENİYOR

11:11 - SAĞLIK

Kamudan Siirt TSO seçimlerine müdahale mi?

11:03 - GÜNDEM