?>

Araç fiyatları arttı, lüks araçlar yedieminde çürümekten kurtuldu

Araç fiyatları arttı, lüks araçlar yedieminde çürümekten kurtuldu

EKONOMİ - 4 yıl önce

Siirt’te, çeşitli nedenlerle yediemin otoparkına çekilen ve toplam değerleri 30 milyon TL’nin üzerinde olan 100 araç çürümeye terk edilmişti.

Siirt'te, çeşitli nedenlerle yediemin otoparkına çekilen ve toplam değerleri 30 milyon TL'nin üzerinde olan 100 araç çürümeye terk edilmişti. Son bir yıl içinde araç fiyatlarının artmasıyla kentte yediemin otoparkında araçları olan vatandaşlar eksik evraklarını tamamlayarak araçlarını almaya başladı.

Siirt'te aralarında lüks otomobillerin ve kamyonların da bulunduğu milyonluk araçlar, çürümeye terk edildi. Hacizli, kusurlu, eksik evrak, kredi, vergi borçları sebebiyle yediemin otoparkına çekilen ve toplam değerleri yaklaşık 30 milyon TL'nin üzerinde olan 100 araç vardı. Araç fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle araç sahipleri eksik evraklarını tamamlayarak araçlarını almaya başladı. Bu durum en çok otopark işletmecisini sevindirdi.

Yediemin Otopark Sahibi İrfan Paşalı, depoda bulunan servet değerindeki araçlarda yaşanan artıştan dolayı vatandaşlar araçlarını aldıklarını ve bu durumdan oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Çürümeye terk edilmiş araçların sahipleri tarafından teslim alınması halinde milli servetin heba olmayacağını belirten Paşalı, “2008 yılından beri Siirt'te yediemin otopark işletmeciliği yapıyorum. Otoparkımızda piyasa değeri 30 milyonu aşan araçlar vardı. Son bir yıl içerisinde artan araç fiyatlarıyla beraber araç sahipleri eksik evraklarını giderip gelip araçlarını aldılar ve almaya da devam ediyorlar. Bu durumdan bizde çok memnunuz en azından iş yükümüz hafifledi. Son olarak devlet yetkililerimizden biz otopark işletmecilerimize satış yetkisi vermelerini istiyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Çinko fabrikası neden kapatıldı

2022-09-29 14:32 - GÜNDEM

Starlink Uyduları Siirt Semalarında Görüldü

2022-09-26 15:46 - TEKNOLOJİ

KOSGEB Desteğiyle Eruh’ta İlk Tekstil İmalathanesi

2022-09-30 15:21 - EĞİTİM

Baykan İlçe Milli Eğitim Müdürü Değişti

2022-09-26 15:45 - EĞİTİM

Hastane İhalesi 26 Ekim’de Yapılacak

2022-09-26 15:35 - SAĞLIK

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Siirt’e 16 Derslikli Atatürk Anadolu Lisesi Kazandırdı

2022-09-27 10:48 - EĞİTİM

Siirt TSO, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi İle Özel İndirim Anlaşması Yaptı

2022-09-26 15:33 - SAĞLIK

Siirt’te satılık ev fiyatları düşüyor!

2022-09-27 11:12 - EKONOMİ

Sırma ve Kutas Ailelerinin Mutlu Günü

2022-09-27 12:49 - GÜNDEM

Siirt’te Mesleki Eğitim Merkezleri ile Sektör Temsilcileri Bir Araya Geldi

2022-09-30 15:26 - EĞİTİM

İlgili Haberler

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

  TÜRKİYE’DE GLUTENSİZ ÜRETİM YAPAN İLK KADIN KOOPERATİFİ SİİRT’TE AÇILDI

12:28 - EKONOMİ

1525 Tonluk Asfalt Desteği

13:12 - EKONOMİ

Kuzu, Türkiye-Cezayir Forumunda

13:11 - EKONOMİ

Çiftçiye Destek Görüşmesi

13:02 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM