Bulgaristan’da düzenlenen U15 Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda önemli başarılara imza atan sporcular, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’ı makamında ziyaret etti.
Şampiyonada Avrupa ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü elde ederek Türkiye’yi başarıyla temsil eden sporcular, elde ettikleri derecelerle Siirt’in gururu oldu.
İl Müdürü İsmail Çalgan, başarılı sporcuları tebrik ederek çeşitli ödüller takdim etti. Ziyarette, yakın zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı Kariyer Uzmanı olarak emekliye ayrılan Hüsam Olğaç da yer aldı.
Uluslararası arenada elde ettikleri başarılarla ilimizi ve ülkemizi gururlandıran sporculara, antrenörlerine ve emeği geçen herkese teşekkür edilirken, başarılarının devamı temenni edildi.