?>

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel, MKE Ankaragücü maçını değerlendirdi Açıklaması

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, MKE Ankaragücü maçına en iyi şeklide hazırlanıp iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla dönmek istediklerini bildirdi.

SPOR - 4 yıl önce

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, MKE Ankaragücü maçına en iyi şeklide hazırlanıp iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla dönmek istediklerini bildirdi.

İlçedeki Bandırmaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazada AA muhabirine açıklamalarda bulunan Gürsel, Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında 5 Mart Cumartesi deplasmanda MKE Ankaragücü karşılaşacaklarını söyledi.

Bundan sonraki süreçte her maçın önemli olduğunu ifade eden Gürsel, son iki maçı kazanarak takım halinde moral bulduklarını aktardı.

Adanaspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Gürsel, şöyle konuştu:

"Bu haftaki Ankaragücü önemli bir maç, deplasmana gideceğiz. Şu anda ligin lider konumundaki takımı. Haftalardır telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Onlar da son hafta Erzurumspor deplasmanından üç puan aldılar. Onlar da Süper Lig'e çıkma açısından her maça önem veriyorlar. Zorlu bir rakip ama bu maç bizim için de önemli. Üstelik iki takımı yakalamak istiyorsak bu maç da bizim için önemli. Bu maça da en iyi şeklide hazırlanıp, sahada istediklerimizi yansıtıp, iyi bir oyunla iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Hem ligin sıralaması hem de bulunduğumuz konum açısından çok önemli bir maç. Futbolcularım da bunun bilincinde. Şu anda cezalı ve sakat futbolcumuz görünmüyor. İnşallah tam kadroyla gidip oradan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum."

Royal Hastanesi Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın da MKE Ankaragücü'nün büyük bir camia olduğuna dikkati çekerek, "Çok başarılı bir kulüp, saygı duyuyoruz. Biz de bölgemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Tabii ki Bandırmaspor'un hedefi Ankaragücü maçı olarak değil tüm maçlara ayrı ayrı bakıp her maçı kazanmak şeklinde. Rakibimize saygımız tam, takımımıza güvenimiz tam. İnşallah Bandırma'ya en iyi sonuçla döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den kendi videosuna yorum: Uuuu fena

2022-02-28 14:12 - MAGAZİN

Digitürk üyeliği nasıl iptal edilir? İptal talep formu linki! E-Devlet…

2022-02-24 21:09 - YAŞAM

Gürkan Zengin: Türkiye'ye hak ettiği değeri vermeyen bedelini öder

2022-03-01 00:13 - POLİTİKA

Kasımpaşa - Fenerbahçe! İlk 11'ler

2022-02-28 19:38 - SPOR

PFDK, Sadık Çiftpınar'a 3 maç men cezası verdi

2022-02-25 05:39 - SPOR

Beşiktaş, Sivas deplasmanından 3 puanı aldı

2022-02-26 21:09 - SPOR

Kupada çeyrek final heyecanı başlıyor

2022-02-28 10:12 - SPOR

Gökçe Bahadır Hamile mi Eşi Emir Ersoy Açıkladı

2022-03-02 15:40 - MAGAZİN

Nihat Özdemir: Şampiyonluk priminden 1 yıl için feragat edin

2022-02-26 10:12 - SPOR

CANLI TAKİP! Rusya'nın Ukrayna işgali ikinci gününde: Saldırılar yeniden başladı

2022-02-25 08:38 - DÜNYA

İlgili Haberler

Yurt Kapılarını Açıyor

12:27 - SPOR

Kur’an Kursunda Futbol Heyecanı

12:43 - SPOR

Şirin Askara Dünya Üçüncüsü Oldu

11:53 - SPOR

Siirtli Barış 8. Kez Türkiye ve dünya şampiyonluğu peşinde

11:24 - SPOR

11 Madalyalık Gurur

11:21 - SPOR

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM