?>

Başında oluşan kistten muzdarip olan hastaya 12 yıldır teşhis konulamadı

Başında oluşan kistten muzdarip olan hastaya 12 yıldır teşhis konulamadı Batman'da yaşayan 5 çocuk babası 36 yaşındaki Cemal Turan, başında oluşan kistten dolayı yıllardır gitmedik hastane bırakmadı.

SAĞLIK - 4 yıl önce

Başında oluşan kistten muzdarip olan hastaya 12 yıldır teşhis konulamadı

BATMAN - Batman'da yaşayan 5 çocuk babası 36 yaşındaki Cemal Turan, başında oluşan kistten dolayı yıllardır gitmedik hastane bırakmadı. GATA ve Hacettepe Hastanesine giden Turan'ın rahatsızlığına 12 yıldır teşhis konulamadı.

Batman'da yaşayan 36 yaşındaki Cemal Turan, yaklaşık 20 yıldır başında oluşan kistten dolayı hayatı alt üst oldu. Şiddetli ağrılarına rağmen eğitim ve çalışma hayatına devam eden Turan, tedavi için birçok hastaneye başvurdu. 5 çocuk babası Turan, GATA ve Hacettepe gibi bilinen hastanelere gitmesine rağmen hastalığına 12 yıldır bir teşhis konulamadığını belirtti.

Yaşadığı hastalık yüzünden zor günler geçirdiğini aktaran Turan, daha önce çalışabilirken, dışarıya çıkabiliyorken öyle son zamanlarda artık evet öldüren bir hastalık değil, süründüren bir hastalık, kötü bir hastalık olmadığı kanısına vardığını dile getirdi. Turan, "Kanser değil hamdolsun, lakin süründürüyor. İş yapamıyorum, dışarı çıkamıyorum, gezemiyorum, hayatımdan bir tat alamıyorum. Belki yarın öbür gün çok daha kötü olacaktır. Gelişimi takip ettiğim zaman düne bakıyorum iyiydim. Bugüne bakıyorum daha kötü oldu, daha çok içinden çıkılmaz bir hal aldı ve daha büyüdü. Şimdi boynumun etrafını sarmış, kafamda küçük bir nohut büyüklüğündeyken şu an kafamın tamamını almış bir durumdadır. Kafamda boyun fıtığı var. Müdahale edilemiyor, sebep ise kitle var diye. Böyle yaşamıyorum. Bunun üzerine yetkililerden bunu çözebilirim diyecek doktorlardan destek istiyorum. Çalışmam gerekiyor çalışamıyorum. Çocuklarım var geçimimi sağlayamıyorum. Sağlık Bakanlığı'mızdan yetkilerden destek istiyorum" şeklinde konuştu.

(OA-RK-AŞ-Y)

Haftanın Öne Çıkanları

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin hakkında bomba yorum

2021-12-18 20:32 - MAGAZİN

2 yıl sonra annesini ziyarete giden Nusret'e tepki yağdı: Hayırsız evlat

2021-12-19 10:02 - MAGAZİN

Macron'un karısı, erkek olarak doğduğunu iddia edenlere dava açacak

2021-12-21 08:31 - DÜNYA

Hande Yener'den flaş Edis itirafı geldi

2021-12-18 17:32 - MAGAZİN

"Gerekirse simit yenecek" diyen Hülya Avşar'dan bomba açıklama

2021-12-23 17:32 - MAGAZİN

Hülya Avşar iki yandan yırtmaçlı elbisenin altına jartiyer giydi

2021-12-19 14:32 - MAGAZİN

Yargı final mi yapıyor? Pınar Deniz açıkladı

2021-12-23 20:02 - MAGAZİN

Başak Cengiz'i doğum gününde ailesi ve yakınları mezarı başında andı

2021-12-18 21:32 - GÜNDEM

Bülent Ersoy hakkında bomba Erkan Kolçak Köstendil iddiası!

2021-12-18 15:32 - MAGAZİN

Hande Erçel'den 'çocuk' itirafı geldi!

2021-12-17 22:32 - MAGAZİN

İlgili Haberler

KKKA ve Kene Uyarısı

13:08 - SAĞLIK

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. İbrahim Özalp Hasta Kabulüne Başladı

11:27 - SAĞLIK

Siirt EAH'de "Dünya El Hijyeni Günü" Etkinliği

11:19 - SAĞLIK

Eruh’ta Çocuk Doktoru Eksikliği: Aileler Çözüm Bekliyor

19:04 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Mayıs Ayı Cilt Kanseri Farkındalık Ayı Kapsamında Önemli Uyarılar

14:39 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM