?>

Bursa'nın marka stratejisi güçleniyor

Bursa Turizm Tanıtım ve Marka Stratejisi çalışması, valilik koordinasyonunda Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) işbirliği ve sektördeki tüm paydaşların desteğiyle sürdürülüyor.

GÜNDEM - 5 yıl önce

BURSA (İGFA)- Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve BTSO'nun desteğiyle BEBKA tarafından sürdürülen Bursa Turizm Tanıtım ve Marka Stratejisi çalışmasında son viraja girildi. Projenin tamamlanma aşaması olan strateji ve yol haritası geliştirilmesi ile görsel tasarım ve iletişim kimliği oluşturulmasına yönelik toplantı, Vali Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile sektör paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki toplantıda, ‘tanıtım ajansı tarafından tasarlanan' Bursa ikonu ve alt tema ikonları, Bursa yazı fontu, Bursa marka sloganı ve Bursa işitsel logo alternatifleri katılımcıların görüşlerine sunuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da her kesimin özümseyebileceği, heyecanla karşıladığı, enerjik bir kurumsal kimlik beklentisinde olduklarını söyledi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ise şehrin yeni logosunun ve kurumsal kimlik çalışmalarının en iyi ve doğru şekilde ortaya konulması gerektiğini kaydederek, sonradan yapılacak 'Oldu da ne oldu?' gibi eleştirilerin kabul edilemeyeceğini ifade etti. Vali Canbolat, bu aşamada en iyiyi bulmanın herkesin görevi olduğunu söyledi.

Proje kapsamında; mevcut durum analizi, literatür ve istatistik taraması Türkiye ve Bursa çapında 1000'er kişiye, Türkiye'ye gelen yabancı turistlerden bin kişiye Bursa konusunda algı anketi, 30 kanaat önderi ile birebir mülakat, turizm sektörünün bütün paydaşlarını kapsayan 8 farklı tema çerçevesinde 100'den fazla katılımcı ile odak grup toplantıları, sosyal medya analizi, Bursa genelinde profesyonel fotoğraf çekimi, uluslararası kıyaslama çalışmaları tamamlandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Burcu Özberk: Evlenmeden anne olabilirim

2021-02-03 12:18 - MAGAZİN

Başakşehir'den 'Kocaman' imza

2021-02-01 13:19 - SPOR

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de

2021-01-31 22:19 - SPOR

Siirt Şirvan Kaymakamı Hasar'dan köylere ziyaret

2021-01-29 13:41 - GÜNDEM

Özge Törer'den "tarihi" itiraf

2021-02-01 15:21 - MAGAZİN

Siirt'te elektrikli tandır fırınlarına talep çoğaldı

2021-01-28 12:37 - GÜNDEM

Cinsiyet değiştiren oyuncu, eşinden ayrılıyor

2021-01-27 17:36 - MAGAZİN

Yozgat Çekerek Irmağı'nda rafting başlıyor

2021-01-29 10:09 - SPOR

Malatya'da gol sesi çıkmadı

2021-01-29 19:02 - SPOR

Kemal Ademi, Karagümrük'te

2021-02-01 10:04 - SPOR

İlgili Haberler

“Anne Sevgisi En Yüce Değerdir”

12:27 - GÜNDEM

Siirt Protokolünden Şehit Ailesine Ziyaret

12:26 - GÜNDEM

HAYIRLI OLSUN TRAFİĞİ SÜRÜYOR

12:25 - GÜNDEM

Siirt’te Şampiyonluk Kutlamasında Facianın Eşiğinden Dönüldü!

01:47 - GÜNDEM

BİK Bölge Müdürü Yürekli’den Siirt’te Yoğun Temas Trafiği

13:17 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM