?>

Bursalı kardeşlerin tasarımı Yeşilay Dergisi'nin kapağı oldu

Bursalı kardeşler Ayşe ve Ece Ege'nin dünyaca ünlü markası Dice Kayek'in desenleri Yeşilay Dergisi'nin ocak sayısının kapağında yer aldı.

YAŞAM - 5 yıl önce

İki tasarımcı, mimariden ve kültürel mirastan aldıkları ilhamı modern çizgilerle buluşturan Dice Kayek markasının yeni koleksiyonunun renklerini dergi kapağına taşıdı. Kapak 'Gri günlerde sarı bir umut' mottosuyla hazırlandı.

İYİ YAŞAM ALIŞKANLIKLARI

Kendi markalarında savundukları değerler ile Yeşilay'ın yürüttüğü mücadele arasında benzerlikler olduğuna değinen Ayşe ve Ece Ege, 'Köklü ve güçlü bir marka olmak, sizi bir kültürün elçisi ya da bir amacın savunucusu haline getiriyor. Bu doğrultuda nasıl ki biz Dice Kayek çatısı altında modernle gelenekseli birleştirip kültürümüzü dünyayla buluşturuyorsak; Yeşilay da 100 yılı aşkın bir süredir bağımlılıklarla mücadelesini ve sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi sürdürüyor. Bu amaçla yürütülen çalışmaların her birini çok değerli buluyoruz; çünkü sağlıklı yaşamak ve iyi beslenmek bizim de olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Uzun yıllardır beslenmemizden sporumuza ve yaşam düzenimize kadar hepsine çok dikkat ediyoruz. Çok yoğun bir tempoda çalıştığımız için zindeliğimizi, yaratıcılığımızı ve üretkenliğimizi de bu alışkanlıklarımıza borçluyuz. Herkesin iyi yaşamın öneminin farkında olmasını istiyor; yeni bir yıla başladığımız bu günlerin hayatımıza iyi yaşam alışkanlıkları katmak için çok doğru bir dönem olduğuna inanıyoruz. Zorlu bir yılı geride bıraksak da ‘2021 için gri günlerin içinde güneş sarısından ilham alan umutlar' taşıyoruz. 'İyi ve sağlıklı yaşam' yolunda yeni yılda, yeni umutlar ve yeni hedeflere ulaşabilmeyi diliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Burcu Biricik'ten estetik itirafı

2021-01-03 18:39 - MAGAZİN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Yemen'e taziye mesajı

2021-01-03 18:36 - POLİTİKA

Büyük ve güçlü Türkiye'nin temelleri atılıyor

2021-01-03 17:46 - POLİTİKA

CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar'a soruşturma

2021-01-04 10:18 - POLİTİKA

Erzurum'da sağlık çalışanlarına kayak eğitimi

2021-01-02 22:08 - SAĞLIK

2021 Sağlık Çalışanları Yılı oldu

2021-01-03 17:14 - SAĞLIK

Sağlıklı Kentler Birliği DSÖ'nün konferansına katıldı

2021-01-03 17:23 - SAĞLIK

Kadir Topbaş diyalize bağlandı

2021-01-04 00:24 - POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerin yeni yılını kutladı

2021-01-04 00:39 - POLİTİKA

CHP Kilis Kadın Kolları'ndan şiddet ve cinayet tepkisi

2021-01-04 10:29 - POLİTİKA

İlgili Haberler

Çocuklar Geleceğin Mesleklerini Yerinde Öğreniyor

13:22 - YAŞAM

Gençlere Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

13:21 - YAŞAM

Dalgıç Ekibi Göreve Hazır

13:19 - YAŞAM

Haşere ve Kenelere Karşı Mücadele

13:19 - YAŞAM

AYM Üyesi Akçil’den Kültür Müdürü Genç’e Ziyaret

13:17 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

YURTLİG’de Zirveye Çıkan Sporcular Ödüllendirildi

13:22 - SPOR

Çocuklar Geleceğin Mesleklerini Yerinde Öğreniyor

13:22 - YAŞAM

Dalgıç Ekibi Göreve Hazır

13:19 - YAŞAM

Haşere ve Kenelere Karşı Mücadele

13:19 - YAŞAM