?>

Emek Mah. bulunan özel bir hastanenin Acil Vurgunu!

Emek Mahallesinde ikamet eden Mehmet Ali T. adlı kişinin 3 yaşındaki çocuğuna kaynar su dökülmesi üzerine SGK ile Özel Hastaneler arasında yapılan protokole uyulmaması nedeniyle şikayetçi olduğu belirtildi.

SAĞLIK - 2 yıl önce

Haber merkezimize gelen bir ihbara göre;

Emek Mahallesinde ikamet eden Mehmet Ali T. isimli bir şahsın 3 yaşındaki çocuğunun (K.T.) üzerine akşam vakitlerinde kaynar su döküldü. Kolu ve bacağında ciddi yanıklar meydana gelen çocuğu Emek Mahallesinde bulunan özel bir hastaneye götüren baba, yapılan pansumanın ardından danışmaya yönlendirildiğini, danışmada bulunan görevlilerin yanık tedavisi için 250TL para istemesi üzerine, M.A.T; SGK ile Özel Hastaneler arasında yapılan protokole göre "Yanık tedavisi için Hastanelerin Acil Servisinde para alınamaz" dediğini, hatane personel ve doktorun "Yanık tedavi işlemi acil servisde ücretlidir, ödeme yapınız" denildiğini belirtti. Bunun üzerine ödeme yapan M.A.T. Acil servise yanık tedavisi için geldiğini fatura istediğini ve faturada alınan ödemenin yanık tedavisi için olduğunu belirtmelerini istedi. Hastane görevlilerinin bir süre direnmesinden sonra kendisine fatura verdiğini ama bu seferde faturada "Muayane ve Ameliyat Hizmetleri" yazılması karşısında "ŞOK olduğunu" ifade eden M.A.T  "Aldığınız ödeme yasal değil ve bunu şikayet edeceğim" demesi üzerine muayeni yapan doktor ve görevlilerin "İstediğin yere şikayet et" dediklerini ifade etti.

Emek Mah. bulunan Özel Hastaneyi CİMER'e şikayet ettiğini belirten M.A.T. "Emek Mahallesinde bulunan özel hastaneden şikayetçiyim, ne zaman Acil Servise gitsek bizden mutlaka para alınıyor, Daha öncede buna benzer durumlar yaşadım, yaptırmadığım tahliller için benden hep para alındı. Bu durum özellikle beni ve yakınlarımı çok üzüyor. Hem bizden hem SGK'dan yapılmayan tahlillerin parasını alıyorlar. Özel hastanelerin bu soygun düzenine göz yumulmaması gerekir. İlgilileri göreve davet ediyorum" idafe etti.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

AK Parti Siirt Milletvekili Adayları açıklandı 

2023-04-09 15:07 - GÜNDEM

CHP'nin Siirt Milletvekili Adayları Belli Oldu 

2023-04-09 15:02 - GÜNDEM

YEŞİL SOL PARTİ’NİN SİİRT MİLLETVEKİLİ ADAYILARININ TAM LİSTESİ BELLİ OLDU

2023-04-09 17:23 - GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Listesi belli oldu.

2023-04-09 18:40 - POLİTİKA

Gaziantep’te Kahreden kaza 5 ölü. Özmen’in evlat acısı!..

2023-04-08 11:25 - POLİTİKA

Köylüler 20 Gün Açan Ters Lale İçin Seferber Oldu

2023-04-08 17:53 - GÜNDEM

Çocukluğumuzun Geçtiği Siirt Anadolu İHL Binası Yükseliyor

2023-04-06 13:48 - YAŞAM

SİİRT’TE YEŞİL SOL PARTİSİ’NİN İLK MİLLETVEKİLİ ADAYI AÇIKLANDI

2023-04-09 15:25 - GÜNDEM

Siirt-Kurtalan Duble Yol Son Aşamaya Geldi

2023-04-04 13:27 - YAŞAM

Ramazan'da Siirt Sokakları…

2023-04-05 09:51 - YAŞAM

İlgili Haberler

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Normal Doğum Bilinçlendirme Etkinliği Düzenlendi

10:11 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi Verildi

10:09 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Endoskopi Destekli Yüz Kemiği Ameliyatı Başarıyla Gerçekleştirildi

09:55 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İntörn Hekimlere Sütur Eğitimi Verildi

23:49 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hasta Ziyaretleri Gerçekleştirildi

23:46 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

Siirt Türk Telekom Fen Lisesi'nden GAP Yeşil İnovasyon'da Büyük Başarı

12:32 - EĞİTİM

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Normal Doğum Bilinçlendirme Etkinliği Düzenlendi

10:11 - SAĞLIK

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi Verildi

10:09 - SAĞLIK

Siirt'te İşçiler 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutladı

15:03 - GÜNDEM

Siirt’te Su Krizi Aşıldı: Hesko İsale Hattı'ndaki Arıza Giderildi

16:07 - GÜNDEM