Erzurum'da hentbol heyecanı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yapılan Okullar arası Yıldızlar Hentbol Türkiye Yarı Final Müsabakaları başladı.

SPOR - 2 yıl önce

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yapılan Okullar arası Yıldızlar Hentbol Türkiye Yarı Final Müsabakaları başladı. Turnuvanın açılış seremonisi Aziziye Spor Salonu'nda yapıldı.

2021-2022 Okul Sporları kapsamında Erzurum Hentbol Türkiye Yarı Final Maçlarına ev sahipliği yapıyor. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettikleri Hentbol Yıldızlar Türkiye Yarı Final Müsabakalarının açılış seremonisi Aziziye Spor Salonu'nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk açılış konuşması yaptı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu, Erzururum Valisi Okay Memiş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in selamlarını kafilelere ileten Öztürk, Cesaretin, mertliğin,samimiyetin, sadakatin kalesi Erzurum'un kış sporlarında Türkiye'nin başkenti olduğunu söyledi. Tüm katılımcı illere ve sporculara başarı dileklerini ileten GSİM Müdürü Birdal Öztürk, "Sizleri ilimizde ağırlamaktan ve görmekten son derece mutluyuz. İnşallah maçlardan arta kalan zamanlarınızı şehrimizin tarihi, kültürel mekanlarının yanı sıra spor tesislerimizi gezip görme şansı bulursunuz. Buradan hak eden takımların Türkiye finallerine gideceğine inanıyoruz" dedi.

Erzurum'un ev sahipliğinde yapılan Ortaokul Yıldızlar Hentbol Türkiye Yarı Finallerine 8 kız 8 erkek takımı olmak üzere toplam 16 takım katıldı. Şampiyonaya kızlarda; Artvin Gazi Ortaokulu, Bingöl 100. Yıl Ortaokulu, Erzurum Cumhuriyet Ortaokulu, İstanbul Cevizli Ortaokulu, Mardin Cahit Zarifoğlu İ.H. Ortaokulu, Sivas Lütfa Abay Ortaokulu, Tokat M. Akif Ortaokulu ve Trabzon Bener Cordan Ortaokulu katılıyor.

Erkeklerde ise Bingöl İnönü Ortaokulu, Elazığ Doğukent Ortaokulu, Giresun Mehmet Gürel Ortaokulu, Gümüşhane Gazipaşa Ortaokulu, Siirt Orgeneral Salih Omurtak Ortaokulu, Trabzon Beşirli Borsa İstanbul Ortaokulu ve Van Sempaş Ortaokulu şampiyonluk mücadelesini veriyor.

Bu arada şampiyonanın açılış törenlerine Aziziye Kaymakamı A.Kadir Çelik, Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ö. Faruk Töremen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Aziziye Milli Eğitim İlçe Müdürü Nurullah Yavilioğlu, Aziziye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Hancı ile diğer davetliler katıldı. Erzurum GSİM Spor Şube Müdür Vekili Birgül Kaçuk ile Hentbol İl Koordinatörleri Orhan Aksoy ile Sibel Atan, Milli Eğitim İl Koordinatörlerinden Aytekin Gültekin, GSİM Okul Sporları Servisinden Cemalettin Baytak ile Muhammet Mavibaş da açılış seramonisinde yer aldı.

Açılış seremonisinin ardından Hentbol Türkiye Yarı Final Maçları Aziziye Spor Salonu ile Bilkent Koleji Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarla başladı.

Erzurum'u kızlarda Antrenörler Selim Muti ile Muhammet Macit yönetimindeki Oltu Cumhuriyet Ortaokulu temsil ediyor. - ERZURUM

Haftanın Öne Çıkanları

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan Çifti Aşka Geldi

2022-03-05 23:12 - MAGAZİN

Tatil için Paris'e giden Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti dolandırıldı

2022-03-05 14:12 - MAGAZİN

Ebru Şancı'dan Serenay Sarıkaya hakkında olay yaratacak ayı benzetmesi

2022-03-07 20:39 - MAGAZİN

Ebru Akel Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi!

2022-03-06 00:13 - MAGAZİN

Ukrayna saflarına katıldılar: Amacımız Putin ve Rusya'dan intikam almak

2022-03-05 07:09 - DÜNYA

Sevgilisiyle dans ederken kendinden geçen Ahmet Kural twerk yaptı

2022-03-06 21:09 - MAGAZİN

Süper Lig'de 21 teknik adam gönderildi

2022-03-07 16:18 - SPOR

Sağ kolu Alpay Kazan'ı kaybeden Acun Ilıcalı'dan yürekleri parçalayan paylaşım

2022-03-06 23:12 - MAGAZİN

Kriz Yaratacak Olay! Ebru Şancı'dan Serenay Sarıkaya'ya Ayı Benzetmesi

2022-03-08 04:38 - MAGAZİN

Apple, yeni iPhone SE modelini tanıttı! İşte Türkiye fiyatı

2022-03-08 23:12 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

Türkiye Dağ Koşuları Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışması Ve 2024 İl Karmaları Arası Dağ Koşuları Ligi Siirt- Eruh’ta Yapıldı

09:25 - SPOR

Siirt İl Özel İdare Spor'dan Basın Ve Kamuoyuna Duyuru

09:24 - SPOR

DÜŞME HATTI YANIYOR!

17:34 - SPOR

DAĞ KOŞULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI (AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMESİ –U-20) 27 NİSANDA ERUH İLÇESİNDE YAPILACAK

12:29 - SPOR

Siirt Belediye Genç Erkekler Voleybol Takımı, Van Bölge Şampiyonası'nda İlimizi Temsil Edecek

17:01 - SPOR

Günün Manşetleri

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’dan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a Ziyaret

17:17 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi, Konforlu Bir Ulaşım İçin Asfalt Ve Onarım Çalışması Başlattı

17:10 - YAŞAM

3. Siirt Yöresel Yemek & Tatlı Yarışması Düzenlenecek

17:02 - GÜNDEM

Siirt İl Jandarma Komutanlığında Temsili Askerlik Heyecanı Yaşandı

11:12 - GÜNDEM

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şındak "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma" Toplantısına Katıldı

15:30 - EĞİTİM