?>

GAGİAD Başkanı Koçer: “Gaziantep’in kurtuluşunu kutlamanın gururunu yaşıyoruz”

Gaziantep, 25 Aralık’ta düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutluyor. Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, bu önemli gün dolayısıyla bir mesaj

GÜNDEM - 3 yıl önce

Başkan Koçer, mesajında Gaziantep halkının tarih boyunca gösterdiği direniş ve birlik beraberlik ruhuyla öne çıkan bir şehir olduğunu belirterek, “25 Aralık 1921’de kurtuluşla sonuçlanan süreç boyunca Gaziantep halkı, zorluklara rağmen hiç ümidini kaybetmemiş, milli mücadeleye tam destek vermiş ve başarıyı göğüslemiştir. Gaziantep’imizin düşmana karşı destanlaşan direnişi, kadın-erkek, genç-yaşlı demeden tüm halkın bir araya gelerek gösterdiği eşsiz bir dayanışma örneğidir. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu, sadece bir coğrafyanın değil, aynı zamanda bir milletin direniş azmi ve birlik beraberlik ruhunun zaferidir” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’in kurtuluşunun sadece şehre değil, tüm Türkiye’ye ilham kaynağı olduğunu dile getiren Koçer, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ’Onlar yalnız Gaziantep’i değil, bütün Türkiye’yi kurtardılar’ şeklindeki övgüleri, bizler için büyük bir gurur kaynağı olmakla birlikte aynı zamanda üzerimize daha fazla sorumluluk yüklemiştir. Bu kahramanlık destanını yaşatmak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu özel gün vesilesiyle, GAGİAD olarak Gaziantep halkıyla birlikte, geçmişten aldığımız güçle, şehrimize, bölgemize ve dolayısıyla ülkemize fayda sağlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğimizi belirtmek isteriz” şeklinde konuştu.

GAGİAD Başkanı, mesajını şu ifadelerle tamamladı: “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, Antep direnişinin simgesi olan Şahin Bey, Şehit Kamil, Karayılan ve Kuvâ-yi Milliye’nin ölümsüz tüm kahramanlarına bıraktıkları mirasın emin ellerde olduğunun sözünü veriyoruz.”

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

ASSİAD'den Gaziantep vali yardımcısı Sedat Sezik'e Ziyaret

2023-12-15 18:44 - GÜNDEM

Ekmek 7 Lira, Kebap 140 Lira Oldu

2023-12-22 13:54 - EKONOMİ

Songur Ak Parti Kızıltepe Aday Adayı

2023-12-15 18:11 - GÜNDEM

Tahmazoğlu Mesleki Eğitim öğrencileri ile bir araya geldi

2023-12-21 17:33 - EĞİTİM

Moda Fuarı’nın sağlığı Anka’ya emanet

2023-12-21 09:51 - SAĞLIK

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre Komisyonu, “Temizliğin Öncüleriyiz” Projesini Başlattı

2023-12-20 10:16 - EĞİTİM

Kalyoncu ailesinin acı günü!..

2023-12-20 18:52 - GÜNDEM

Merkez Bankası yılın son faiz kararını açıkladı

2023-12-21 14:15 - EKONOMİ

Genç iş insanlarına ilk yardımın püf noktaları anlatıldı

2023-12-16 12:35 - EĞİTİM

Artuklu Üniversitesinden İki Öğrenci Finalde

2023-12-18 14:55 - EĞİTİM

İlgili Haberler

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

Kamudan Siirt TSO seçimlerine müdahale mi?

11:03 - GÜNDEM

Sabahın karanlığında oraya koştular

10:38 - GÜNDEM

Bu cadde acilen düzenleme bekliyor

11:20 - GÜNDEM

GGC’nin 40. Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri sahiplerini buldu

13:52 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

10 Yaşındaki Çocuğun Boğazından Canlı Sülük Çıkarıldı

11:16 - SAĞLIK

Şiddete Karşı Kurumlar Bir Arada

11:14 - YAŞAM

DOKTORUN GÜLER YÜZÜ ANJİYO KORKUSUNU YENİYOR

11:11 - SAĞLIK

Kamudan Siirt TSO seçimlerine müdahale mi?

11:03 - GÜNDEM