?>

GAİB 2023 yılının son dış ticaret eğitimini gerçekleştirdi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) üyelerine yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.

EKONOMİ - 3 yıl önce

 GAİB Hizmet Binasında gerçekleştirilen “İhracatta Satış Becerileri Geliştirme” eğitimi ile 2023 yılını iki gün süren kapsamlı bir eğitimle kapattı. 70’in üzerinde üyenin katılımıyla yoğun bir ilgi gösterilen eğitim Dış Ticaret Danışmanı Hakan Akın’ın anlatımında gerçekleştirildi.

GAİB, 2020 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdürdüğü eğitim faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. 2023 yılında şimdiye dek 55 online eğitimle 21 bin 388 kişiye ulaşan GAİB, Gaziantep ve bölge illerinde yüz yüze eğitimlere de imza attı. 2023 yılında şimdiye dek “Dış Ticaret İstihbaratı” ve “Fuarlara Etkin Katılım Teknikleri” konularında 129 kişiye yüz yüze eğitim veren GAİB yılın son eğitimini tamamladı. GAİB Hizmet Binasında gerçekleştirilen eğitimde “İhracat Döngüsü ve Satışın Temelleri, Satışa Etki Eden Unsurlar, Müzakere Becerileri, Başarılı Satış İçin Doğru Ürün ve Müşteri Profili Tespiti, Pazar ve Müşteri Araştırma Teknikleri” konularında katılımcı üyelere bilgiler verildi. 70’ten fazla GAİB üyesi katılımcının katıldığı etkinlik yoğun ilgiye sahne oldu. Katılımcılar ise aldıkları eğitim hakkında olumlu geri dönüşlerde bulundular. Eğitim hakkında düşüncelerini aktaran GAİB Koordinatör Başkanı A. Fikret Kileci, “Üyelerimizin hem kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilmek hem de ihracat potansiyelini artırabilmek için GAİB ailesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu kapsamda, dış ticaretin karmaşık süreçleri ve zorlu şartlarda bu eğitim üyelerimiz için kılavuz niteliğinde olacaktır. Dış ticarete uzun yıllarını vermiş Hakan Akın Hocamızın çok değerli katkılarıyla 2023 yılını çok verimli bir eğitimle kapatıyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. 2024 yılında üyelerimize yönelik düzenlediğimiz gerek eğitim gerekse bilgilendirme toplantıları gibi etkinlikler hız kesmeden devam edecek” dedi.

İhracatta Satış Becerileri Geliştirme eğitimi GAİB hizmet binasında yüz yüze olarak gerçekleştirildi. İki gün süren eğitim sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verildi.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

HAK-İŞ Siirt İl Başkanı Olğaç’tan asgari ücret açıklaması: “Asgari Ücret 4 kişilik aileyi geçindirecek bir rakam olmalı”

2023-12-15 12:12 - GÜNDEM

ASSİAD'den Gaziantep vali yardımcısı Sedat Sezik'e Ziyaret

2023-12-15 18:44 - GÜNDEM

Songur Ak Parti Kızıltepe Aday Adayı

2023-12-15 18:11 - GÜNDEM

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre Komisyonu, “Temizliğin Öncüleriyiz” Projesini Başlattı

2023-12-20 10:16 - EĞİTİM

Kalyoncu ailesinin acı günü!..

2023-12-20 18:52 - GÜNDEM

Genç iş insanlarına ilk yardımın püf noktaları anlatıldı

2023-12-16 12:35 - EĞİTİM

Moda Fuarı’nın sağlığı Anka’ya emanet

2023-12-21 09:51 - SAĞLIK

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

2023-12-18 17:37 - GÜNDEM

Artuklu Üniversitesinden İki Öğrenci Finalde

2023-12-18 14:55 - EĞİTİM

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Basınla Bir Araya Geldi

2023-12-20 11:33 - POLİTİKA

İlgili Haberler

70 Bin TL'ye satılan çamaşır makinesi ikinci elde 6 bin TL

13:05 - EKONOMİ

120 Kişiye İş Kapısı Oldu

12:55 - EKONOMİ

Faiz İndirildi, Vade 72 Aya Çıkarıldı

12:52 - EKONOMİ

Basın İçin Ortak Çalışma Vurgusu

12:47 - EKONOMİ

Borçlu Abonelere Elektrik Verilmeyecek

12:36 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

YURTLİG’de Zirveye Çıkan Sporcular Ödüllendirildi

13:22 - SPOR

Çocuklar Geleceğin Mesleklerini Yerinde Öğreniyor

13:22 - YAŞAM

Dalgıç Ekibi Göreve Hazır

13:19 - YAŞAM

Haşere ve Kenelere Karşı Mücadele

13:19 - YAŞAM