?>

Gaziantep FK’yı bekleyen kongre tehlikesi

Gaziantep FK’da genel kurulun ne zaman olacağı belirsizliğini korurken kulübün Mayıs ayı sonuna kadar mutlaka kongre kararı alması gerektiği öğrenildi.

GÜNDEM - 3 yıl önce

Gaziantep FK’da genel kurulun ne zaman olacağı belirsizliğini korurken kulübün Mayıs ayı sonuna kadar mutlaka kongre kararı alması gerektiği öğrenildi.Daha önceden yapılması gereken kongrenin deprem felaketi sebebiyle ertelendiği ve kırmızı siyahlı kulübün Mayıs ayı sonuna kadar kongre kararı almazsa kendisini farklı tehlikelerin beklediği bildirildi. Kulüpte bir çok yöneticinin istifasını vermesinin ardından artık kongreninde yapılması yasal olarakta ertelenemez bir duruma gelirken 31 Mayıs 2023 tarihinin Gaziantep FK için kongre kararının alınması gereken son tarih olduğu bildirildi.

ZAMAN KAZANMAK AMAÇLANIYOR31 Mayıs’ta kongre kararı alınması amaçlanırken eğer bu tarihte kararın alınmaması durumunda ise Gaziantep FK’yı ileriye dönük kayyum atanmasına kadar gidecek olan farklı tehlikelerin beklediği bildirildi. Kulübün 31 Mayıs’a kadar kongre kararı alması kaçınılmaz bir hale gelirken gazetemiz haber servisinin edindiği bilgiye göre Mayıs ayının son günü karar alıp 2 haftalık daha zaman kazanılmasınında gündemde olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BAŞKAN MEMİK YILMAZ VE YÖNETİM BELİRSİZLİĞİHenüz kongre yapacak bir durumda olmayan ve mevcut başkan Memik Yılmaz’ında yönetim kurulu oluşturma aşamasında bekleneni gerçekleştirememesi sebebiyle kulübün önümüzdeki sezon faaliyetlerini gerçekleştirmesi konusundada geç kalınması Gaziantep FK’nın geleceği konusunda da tedirginlikleri artırmaya başladı. 

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Batmanlı İş İnsanı Mehmet Can Duman, Batmanlıları Mersin’de buluşturdu.

2023-05-03 11:31 - YAŞAM

Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan İslahiye-Nurdağı Bölgesine Karbon Fiber Üretim Tesisi Müjdesi

2023-05-07 11:22 - TEKNOLOJİ

GAÜN Öğrencileri Depreme rağmen Teknofest’te üstün başarı sergiledi

2023-05-03 17:06 - TEKNOLOJİ

SİİRT VALİSİ, ÖZEL BİREY MUMİNE'NİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

2023-05-07 14:00 - YAŞAM

MHP Kilis Milletvekili Adayı Mustafa Demir: "Kilis'i Şark görevi illeri arasına alınması için gerekeni yapacağız"

2023-05-02 14:32 - GÜNDEM

Fevzi Sevgili Seçim Çalışmalarını Kurtalan'da Yoğunlaştırdı

2023-05-02 12:40 - GÜNDEM

Fadıloğlu: “Biz, gücümüzü Milletten alıyoruz”

2023-05-05 14:53 - GÜNDEM

Dr. Mehmet İbrahim Turan hastanede hasta kabulüne başlamıştır.

2023-05-02 11:24 - SAĞLIK

STSO Başkanı Güven Kuzu, Siirt'te Yeni Açılan Tekstil Fabrikasında İncelemelerde Bulundu

2023-05-07 12:39 - YAŞAM

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, ERUH VE PERVARİ’YE BAĞLI KÖY VE MEZRALARI ZİYARET ETTİ

2023-05-04 10:25 - YAŞAM

İlgili Haberler

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

Yaylalar huzur buldukça üretim artıyor, arıcılar bölgeyi sahipleniyor

12:41 - GÜNDEM

Bu köyde herkesin bir serası var

12:53 - GÜNDEM

Aşırı sıcaklar nedeniyle gündüz ara veren işçiler gece çalışmaya başladı

12:36 - GÜNDEM

Toplu taşımaya çekidüzen verilmeli

12:28 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM