?>

Gaziantep’te 3 bin 500 başarılı öğrenciye spor seti dağıtıldı

Gaziantep büyükşehir belediyesi’ne bağlı spor tesislerinde eğitim gören başarılı 3 bin 500 öğrenciye, toplam değeri 5 milyon tl olan içinde eşofman, spor ayakkabısı, çanta, tişört, satranç ve kitapların bulunduğu spor seti da

SPOR - 3 yıl önce

GBB Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı spor tesislerinde farklı branşlarda eğitim gören ve kendi alanında başarılı olan çocuklar için Talat Özkarslı Spor Salonu’nda spor seti dağıtım töreni düzenlendi. "Madalyalarımızın sayısını her yeni dönemde artırıyoruz"

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çocukların zorluklar içerisinde yaşamamalarını istediklerini belirterek, "2014 yılında göreve geldiğimizde çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeydik. 2014’ten bu yana hiç durmadan çalıştık. Siz değerli Gazi şehirliler benim öğretmenlerim oldunuz. Siz eksiklerinizi bana bir bir söylediniz. Ben de elimden geldiğince sizlerin eksiklerini gidermeye gayret gösterdim. Bugün spor alanında elde ettiğimiz başarılar günbegün artmakta. Madalyalarımızın sayısını her yeni dönemde artırıyoruz" dedi.

Dağıtılan spor setlerinin içerisinde eşofman, ayakkabı, çanta, tişört, satranç takımı ve kitapların bulunduğunu anlatan Başkan Şahin, "Spor yapmanıza ön ayak olacak, spor ayakkabısı, eşofman gibi ürünler ile sizlere bu yolda destek olmak amacındayız. Sizleri geleceğe hazırlayarak, sağlıklı bir yaşam sürmenize ön ayak olurken yeteneklerinizi de açığa çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. "Başkan Şahin Türkiye’ye örnek olabilecek projelere imza attı"

Başkan Fatma Şahin’in eğitimlere ve gençlere destek verdiğini ve Gaziantep’i Türkiye’ye örnek bir şehir haline getirdiğine değinen Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, "Başkanımız Fatma Şahin’e göreve geldiği ilk günden itibaren özellikle eğitime, gençlerimize ve annelere vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız kurumlar arası iş birliğinin ve Gaziantep modelinin ne demek olduğunu, bütün Türkiye’ye örnek olabilecek projelere imza attığını ve bu nedenle Gaziantep çok farklı bir boyutta, farklı bir özellikte bütün Türkiye’ye örnek olmuştur. Bu güzel projelerden dolayı değerli Bakanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gençlerin spor yaparken Fatma Şahin gibi bir başkanı unutmamaları gerektiğine değinen Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan ise, "Almış olduğunuz hediyeler sadece bedeninizi örtmesin, ayaklarınızı kapatmasın, sizin yol ile bağlantınızı kesmesin. Sizlerden ricam bir abiniz, bir büyüğünüz olarak formayı her giydiğinizde, spor ayakkabınızla her yürüdüğünüzde, pedalı her çevirdiğinizde aklınıza Bakanımız Fatma Şahin gelsin. İyi ki varsınız Fatma ablamız diyelim" diye konuştu.

3 bin 500 öğrenciye toplamda 21 bin adet malzemenin dağıtıldığı törene Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programın sonunda Başkan Fatma Şahin ve protokol üyeleri öğrencilere hediye spor setlerini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt’te Feci Kaza! Yanan Araçta 6 Kişi Can Verdi

2023-11-06 23:17 - SAĞLIK

Siirt’te Sosyal Yaşam ve İnovasyon Merkezi açıldı

2023-11-08 15:55 - TEKNOLOJİ

Öğrenciler için ara tatil 10 Kasım'da başlıyor

2023-11-07 10:14 - EĞİTİM

09.11.2023 Resmi Gazete

2023-11-09 10:11 - GÜNDEM

Gaziantep FK, Sumudica ile yeniden doğdu

2023-11-12 11:35 - SPOR

Şehitkamil’deki öğrencilerin hesabına nakdi destek yatırıldı

2023-11-11 14:14 - GÜNDEM

GTB Akademi’den e-ihracat eğitimi

2023-11-08 11:14 - EĞİTİM

Siirtli iş insanı hemşehrimiz Beşir Temiz, UNİCERA Fuar’ına katıldı

2023-11-09 15:04 - YAŞAM

Gaziantep FK'nın eski kalecisi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak

2023-11-08 14:32 - SPOR

İHA muhabirlerinin de hayatını kaybettiği TAG Otoyolu’ndaki feci kazada gerekçeli karar açıklandı

2023-11-07 16:40 - ASAYİŞ

İlgili Haberler

Yurt Kapılarını Açıyor

12:27 - SPOR

Kur’an Kursunda Futbol Heyecanı

12:43 - SPOR

Şirin Askara Dünya Üçüncüsü Oldu

11:53 - SPOR

Siirtli Barış 8. Kez Türkiye ve dünya şampiyonluğu peşinde

11:24 - SPOR

11 Madalyalık Gurur

11:21 - SPOR

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM