?>

Gaziantep’te Belediye Çalışanlarına Dev Zam!

Oğuzeli Belediyesi, Belediye-İş Sendikası ile gerçekleştirdiği toplu iş sözleşmesi protokol töreniyle 2024 yılı personel maaşlarında dev bir artışa imza attı.

GÜNDEM - 2 yıl önce

Oğuzeli Belediyesi, Belediye-İş Sendikası ile gerçekleştirdiği toplu iş sözleşmesi protokol töreniyle 2024 yılı personel maaşlarında dev bir artışa imza attı.

OĞUZELİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARININ YÜZÜ GÜLÜYOR!

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç liderliğindeki belediye yönetimi, personelinin enflasyon karşısında güçlü durmasını sağlamak amacıyla yaptığı yüzde 82'lik zam ile dikkat çekti.

Protokol töreninde konuşan Başkan Kılıç, "Belediye İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalayarak, gece gündüz demeden çalışan belediye işçisi kardeşlerimizin maaş ve sosyal haklarına yüzde 49 asgari ücret zammına ilaveten yüzde 33 oranında, toplamda %82 oranında zam yaptık" dedi.

EMEKÇİLERE GÜÇLÜ DESTEK!

Başkan Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "Sizler belediyemizin görünen yüzüsünüz. Göreve geldiğimiz günden bu yana gece-gündüz demeden Oğuzeli için çalışan emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emekleri ile ilçemizin kalkınmasına büyük katkı sağladık. Emekçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmemek ve daha iyi yaşam koşulları sunmak adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Sizlere yaptığımız iyileştirmenin her bir kuruşunu ananızın ak sütü gibi hak ediyorsunuz."

İŞÇİLERDEN BAŞKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ın açıklamalarının ardından işçiler, yüzde 82'lik artıştan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kılıç'a teşekkür etti.

İşçiler, aldıkları zam ile birlikte daha iyi yaşam koşullarına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan Adayı Gözaltına Alındı

2024-01-29 13:36 - POLİTİKA

Siirt'te patpat kazası: 1 ölü, 1 yaralı

2024-01-25 15:10 - YAŞAM

MHP, Siirt ilçelerinin Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

2024-01-25 15:05 - POLİTİKA

İYİ Parti’den İslahiye’ye kadın aday.

2024-01-29 17:10 - POLİTİKA

Siirt İl Emniyet Müdürü Görevden Alındı

2024-01-27 11:37 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 Şubat’ta Gaziantrp’e geliyor.

2024-01-29 22:32 - POLİTİKA

ORC’den Gaziantep İle İlgili Flaş Yerel Seçim Anketi!

2024-01-30 13:10 - POLİTİKA

Bağımsız Aday Edip Eker Belediye Başkanlığına Aday mı Oluyor?

2024-01-25 17:00 - POLİTİKA

Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na Siirtli Şef Adnan Tatlav'da Katılıyor

2024-01-30 11:02 - GÜNDEM

Aralarında Siirt’te var! Terör örgütüne 7 ilde ağır darbe!

2024-01-29 15:33 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplandı

13:18 - GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi Üyesi Akçil’den Siirt Temasları

13:17 - GÜNDEM

Çay ve Yavuz Basın İçin Görüştü

13:14 - GÜNDEM

BİK Genel Müdürü Çay, bölge toplantısına katılacak

13:05 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

YURTLİG’de Zirveye Çıkan Sporcular Ödüllendirildi

13:22 - SPOR

Çocuklar Geleceğin Mesleklerini Yerinde Öğreniyor

13:22 - YAŞAM

Dalgıç Ekibi Göreve Hazır

13:19 - YAŞAM

Haşere ve Kenelere Karşı Mücadele

13:19 - YAŞAM