?>

Kadın Dostu Markalar 2022 Farkındalık Ödülleri sahiplerini buldu

Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kadın Dostu Markalar 2022 Farkındalık Ödülleri, sahiplerini buldu.

EKONOMİ - 5 yıl önce

Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kadın Dostu Markalar 2022 Farkındalık Ödülleri, sahiplerini buldu.

Platformdan yapılan açıklamaya göre, organizasyon kapsamında, odağında kadın olan; eşitlik, çeşitlilik, kapsayıcılık, sürdürülebilirlik, kadın gücünün desteklenmesi, işte ve eğitimde fırsat eşitliği gibi konularda projeler üreten ve hayata geçiren 50 marka ve kurum ödül aldı.

İş Sanat'ta yapılan törende, 38 marka örnek projeleriyle ödüle layık görülürken, 12 markaya da Değer Katanlar Özel Ödülü verildi.

Ödül verilen kategoriler arasında "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği", "Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği", "Kadın Girişimi ve Kadın Gücünün Desteklenmesi", "Eğitimde Fırsat Eşitliği", "Teknoloji, Spor, Sanat, Bilim Gibi Alanlarda Kadınların ve Kız Çocuklarının Desteklenmesi ve Bu Yönde Bilinç Oluşturulması", "Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve İyileştirme", "Eşit Haklar ve Eşit Yönlü İletişim İçin Toplumsal Bilinç Oluşturma Projeleri" ile "Eğitim ve Sosyal Fayda İçerikli Programlar" yer aldı.

" Türkiye'nin çok değerli marka ve kurumları başvurdu"

Açıklamada ödül töreninde yaptığı konuşmaya yer verilen Kadın Dostu Markalar Platformu Kurucusu Nazlı Demirel, henüz ikincisini düzenledikleri organizasyona Türkiye'nin birbirinden değerli marka ve kurumlarının, kadına değer katan çok özel projeleriyle başvurduğunu bildirdi.

Demirel, "Her biri birbirinden kıymetli bu projeleri hem seçerken zorlandık hem de ülkemiz ve ülkemiz insanı adına gurur duyduk. Bu projelerin diğer markaları da cesaretlendireceğini ve odağında kadın, eğitim, sürdürülebilirlik, farkındalık, eşitlik, kapsayıcılık olan nice projeye ilham olacağına inanıyorum. Küçük bir iyilik dev bir iyilik hareketine dönüşebilir. Yeter ki ilk adım atılsın." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Ukrayna saflarına katıldılar: Amacımız Putin ve Rusya'dan intikam almak

2022-03-05 07:09 - DÜNYA

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sıydı, herkes yaşlanırken yıllar onu daha da gençleştirdi

2022-03-05 13:12 - MAGAZİN

Futsal 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın Elit Tur maçları aday kadrosu açıklandı

2022-03-05 12:44 - SPOR

Kendisinden 17 Yaş Küçük Sevgilisiyle Görüntülendi

2022-03-05 15:38 - MAGAZİN

Tatil için Paris'e giden Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çifti dolandırıldı

2022-03-05 14:12 - MAGAZİN

Mali'de orduya bomba yüklü tuzak: 37 asker öldü

2022-03-05 06:09 - DÜNYA

Rusya'ya mesaj mı? ABD bombardıman uçağı B-52 Ukrayna sınırında uçtu

2022-03-05 08:09 - DÜNYA

Ukrayna'dan Berlin'e ulaşan mülteciler için özel karşılama

2022-03-05 05:39 - DÜNYA

Suriyelilere uygulanan mücevher yasasından Ukraynalıları muaf tuttular

2022-03-05 04:39 - DÜNYA

Rusya için askeri muhbirlik yapan milletvekili suçüstü yakalandı

2022-03-05 06:39 - DÜNYA

İlgili Haberler

Siirt-Diyarbakır Otobüs Biletlerine Zam

11:13 - EKONOMİ

ACİL SATILIK DÜKKÂN

13:43 - EKONOMİ

15 YENİ HALK OTOBÜSÜ VE 6 İŞ MAKİNESİ

11:33 - EKONOMİ

VGM Burs Başvuruları Başladı

11:17 - EKONOMİ

Eruh-Siirt Yolcu Ücreti 250 TL Oldu

11:48 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

10 Yaşındaki Çocuğun Boğazından Canlı Sülük Çıkarıldı

11:16 - SAĞLIK

Şiddete Karşı Kurumlar Bir Arada

11:14 - YAŞAM

DOKTORUN GÜLER YÜZÜ ANJİYO KORKUSUNU YENİYOR

11:11 - SAĞLIK

Kamudan Siirt TSO seçimlerine müdahale mi?

11:03 - GÜNDEM