?>

Kayseri sanayicisinden e-ticaret atağı

KİGADER'i ağırlayan Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, pandeminin ardından e-ticaret'e ağırlık verdiklerini dile getirirken, Kayseri Ticaret Odası'yla ortak bir projeye imza atacaklarını söyledi.

EKONOMİ - 4 yıl önce

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İsmail Yıldız, Mehmet Uzel ve Öner Çalış, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya da katıldı.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi pandemi dolayısıyla e-ticaret de esnafın yaşadığı sıkıntılara yönelik KTO ile ortak bir proje hazırladıklarını söylerken, proje kapsamında ihracatçı ve esnafa yönelik e-ticaret'e geçiş için yardımcı olacak bir teknik destek düşündüklerini ifade etti.

Pandemiye rağmen ihracatta da önemli adımlar attıklarını kaydeden Büyüksimitçi, ' 2 milyar 624 milyon dolar ile rekor kırdık. İstanbul ve İnegöl'ün ardından mobilya sektöründe 721 milyon dolarlık dış ticaret gerçekleştirdik" dedi.

Koronavirüs nedeniyle fuarların yapılamadığını vurgulayan KSO Başkanı, "Dijital çağdayız. Esnafımıza yönelik 70 destek talebimizden 11'i kabul gördü. HES Kodu ile lokanta ve cafelerin açılması için mücadele veriyoruz" dedi.

KİGADER'İ ANLATAN DOSYA SUNDU

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Duygu Uludaşdemir de ziyaret de Başkan Büyüksimitci'ye KİGADER'i anlatan bir dosya sunarak yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi. İnternet yasasının çıkmasını beklediklerini ifade eden Uludaşdemir, ilk etapta 8 haber sitesi olarak birleştiklerini, ancak bu sayıyı artıracaklarını sözlerine ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt Pervari'de COVID-19 vakası kalmadı!

2021-01-26 15:24 - SAĞLIK

Başakşehir'den 'Kocaman' imza

2021-02-01 13:19 - SPOR

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de

2021-01-31 22:19 - SPOR

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı

2021-01-27 14:48 - SPOR

Siirt Şirvan Kaymakamı Hasar'dan köylere ziyaret

2021-01-29 13:41 - GÜNDEM

Özge Törer'den "tarihi" itiraf

2021-02-01 15:21 - MAGAZİN

Siirt İl Özel İdare Spor'dan transfer atağı

2021-01-27 11:08 - SPOR

Malatya'da gol sesi çıkmadı

2021-01-29 19:02 - SPOR

Kemal Ademi, Karagümrük'te

2021-02-01 10:04 - SPOR

Battalgazi Belediyesi'nden Göztepe'ye kreş

2021-01-28 09:21 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Babasının "mimar"lık hayalini gerçekleştirdi, Türkiye'nin en başarılı iş kadınları arasına girdi

12:11 - EKONOMİ

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “Vali Kızılkaya, Siirt’e Değer Katan Bir Yönetici”

14:15 - EKONOMİ

Güneydoğu LED ile Aydınlanıyor: Dicle Elektrik’ten 900 Kilometrelik Dev Yatırım  

10:50 - EKONOMİ

Kurtalan-Siirt Demiryolu İhalesi İptal Edildi, Gözler 17 Haziran’a Çevrildi

00:11 - EKONOMİ

Siirt'te 250 Çocuk İçin Sünnet Şöleni: “Kirvem Polis Olsun” Projesi Gönülleri Fethetti

12:43 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Vatandaşlardan Üst Geçit Talebi: “Kaza Olmadan Önlem Alınmalı!”

16:15 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Kapsamlı Denetim

13:39 - GÜNDEM

Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Besim Hacıoğlu, Hekimlerden Gelen Talepler Dinlendi

22:24 - SAĞLIK

Daha Önce 3 Kez Rinoplasti Ameliyatı Olan Hasta, Sağlığına Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kavuştu

13:00 - SAĞLIK

TEDB Siirt İl Temsilcisi Sevgi, yeni hastane bölgesindeki altyapı sorununu gündeme getirdi

23:00 - GÜNDEM