?>

Manisalı jimnastikçilerinden madalyalara ambargo

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Jimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün genç Jimnastikçileri, tüm kategorilerde şampiyon olarak Türkiye’de bir ilke imza attı.

SPOR - 4 yıl önce

MANİSA (İGFA)- Manisa’nın ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası, Muradiye Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları da yer aldı. 15-17 yaş ve yetişkin kategorisinde, 15 ilden 100’e yakın sporcunun yer aldığı müsabakalarda, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları tüm kategorilerde şampiyon olarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Ülkemizde ilk kez Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Antalya Cup ve Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de mayıs ayında düzenlenecek Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nın seçmesi niteliğinde gösterilen şampiyonada, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un jimnastikçileri tulum çıkararak, madalyalara ambargo koydu.

GURUR TABLOSU

Gençler kategorisinde yarışan Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcularından Okay Arsan Tek Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Şimal Seyman Tek Bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Belinay Yetişen, Okay Arsan, Şimal Seyman Trio kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Belinay Yetişen, Taha Afşar, Alara Çakal, Sudenur Şahin, Göktürk Balcı Grup kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Okay Arsan, Şimal Seyman Çift kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyaları topladılar. Aynı zamanda çift kategorisinde Belinay Yetişen, Göktürk Balcı ikilisi de Türkiye 3’üncüsü olarak Manisa’ya büyük gurur yaşattı.

HEDEF SPORU SEVDİRMEK

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un her branşta başarıya emin adımlarla ve kararlılıkla yürüdüğünü belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Jimnastikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, “Şehrimizin ev sahipliği yaptığı Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda da sporcularımız hem bizlere hem de Manisa’ya büyük gurur yaşattı. Sporcularımız tüm kategorilerde şampiyon olarak bir ilke imza attı. Büyükşehir Belediyespor olarak hedefimiz gençlerimize sporu sevdirmek. Gelen başarılarla da yeni ve daha üst hedeflere ulaşmak” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Kilitli parke taşlı onarım işleri yaptırılacaktır

2021-04-06 21:33 - GÜNDEM

Bina kazan dairesi işi yaptırılacaktır

2021-04-05 22:42 - YAŞAM

Arnavut kaldırımı yapım işi yaptırılacak

2021-04-05 22:39 - YAŞAM

Laboratuvar malzemeleri satın alınacak

2021-04-07 23:07 - YAŞAM

Polis Haftası kutlandı

2021-04-07 15:37 - YAŞAM

Bakım onarım hizmeti alınacaktır

2021-04-05 22:43 - YAŞAM

Siirt'te trafik kazası: 3 yaralı

2021-04-05 16:58 - ASAYİŞ

Pompa bakım onarım hizmeti alınacaktır

2021-04-07 23:06 - GÜNDEM

Siirt’te balık avlamak isteyen adamın elinde dinamit patladı

2021-04-05 16:55 - ASAYİŞ

Kuru gıda malzemeleri satın alınacaktır

2021-04-07 23:07 - YAŞAM

İlgili Haberler

Siirt'te Fenerbahçe taraftarları şampiyonluğunu kutladı

13:06 - SPOR

Gururumuz Özer, Kilis'i tek mağlubiyetle şampiyon yaptı

13:25 - SPOR

Muhittin Gürhan İstanbul koşusunda da altın madalya aldı

14:07 - SPOR

Siirtli Sporcu İstanbul Yarı Maratonu'nda Zirveye Çıktı

10:01 - SPOR

Dünya Ve Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Evin Demirhan Yavuz’dan Gençlik Ve Spor İl Müdürüne Ziyaret

16:29 - SPOR

Günün Manşetleri

Kene Isırmalarında Doğru Müdahale Hayat Kurtarıyor

11:20 - SAĞLIK

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM

Siirt’te "Kahraman Jandarma"nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

13:13 - GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt'te böğürtlen hasadına katıldı

10:22 - GÜNDEM

Siirt’te LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

10:03 - GÜNDEM