?>

Necmettin Kılıç : ‘’Firmamızı tercih eden değerli müşterimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum’’

Kilis’te 2007 yılından bu yana boya sektöründe Kilis halkına Mercidabık Caddesi üzerinde hizmet veren Eren Boya gün geçtikçe hizmet kalitesine ve çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

EKONOMİ - 3 yıl önce

Necmettin Kılıç : ‘’Firmamızı tercih eden değerli müşterimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum’’

Kilis

Kilis’te 2007 yılından bu yana boya sektöründe Kilis halkına Mercidabık Caddesi üzerinde hizmet veren Eren Boya gün geçtikçe hizmet kalitesine ve çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

Alp Arslan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kılıç, tarafından geçen yıl Jotun Boya’nın Şubesini almasının ardından değişikliğe giderek yapılan tadilat ile Kilis halkına daha kaliteli bir hizmet anlayışı ile öncelik müşteri memnuniyeti diyerek kalite ve uygun fiyatı 2023 yılında da Kilisli ve çevre illerde bulunan vatandaşların istifadesine sunmayı sürdürürken vatandaşlar da bu hizmete duyarsız kalmayarak ilgi göstermeye devam ediyor.

Yaptıkları çalışma ve vatandaşların firmalarına göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından ötürü yazılı açıklama yapan Alp Arslan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kılıç şunları kaydetti.

‘’Kurban Bayramı’na az bir zaman kalması ve depremin etkilerinden dolayı inşaat sektöründeki yoğunluk müşterilerimizin talebine iş gücünden dolayı cevap vermekte zorluk çekiyoruz. Dolayısıyla bu yoğunluk işçilik fiyatlarını her geçen gün artırıyor artan işçilik maliyetlerinden dolayı fiyat vermekte zorlanıyoruz bu yüzden Kilis’te ve çevre illerimizde müşteri taleplerini memnuniyet derecesinde sağlayamıyoruz bu iş yoğunluğunun 2023 yılında bu şekilde devam edeceğini tahmin ediyorum. Bu yoğunluğumuza rağmen bizi sabırla bekleyip bizi tercih eden siz değerli müşterimize ve dostlarımıza şahsım ve firmam adına çok teşekkür eder yaklaşmakta olan Kurban Bayramlarını tebrik ederim’’ diye konuştu.

Haber : Şükrü UNCUOĞLU

Kaynak: vizyonhavadis.com

Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir, Kültür Sanat Etkinliklerini Konserlerle Sürdürüyor

2023-06-14 15:25 - MAGAZİN

OECD toplantısında Gaziantep Büyükşehir’e övgü!

2023-06-14 15:56 - DÜNYA

ORTA DOĞU VEYSEL USTANIN ELİNDEN BÜRYAN YİYECEK

2023-06-15 16:20 - YAŞAM

Siirt Güres'te iki kişilik eylem

2023-06-18 17:37 - YAŞAM

Polat : ‘’Sektörde bir ilk olan "iletişim ve bilişim federasyonu" kuruldu’’

2023-06-14 16:04 - TEKNOLOJİ

"Polis Amca"da mezuniyet töreni

2023-06-14 11:23 - YAŞAM

GSO-MEM’de; “GES Kurulum, Bakım ve Onarım, İstihdam Desteği ve Teşvikleri” Anlatıldı

2023-06-15 16:12 - TEKNOLOJİ

15 BARODAN ORTAK AÇIKLAMA

2023-06-20 11:32 - GÜNDEM

Son Dakika! Gaziantep FK'da flaş Günay Güvenç gelişmesi

2023-06-14 17:16 - SPOR

Ah Nerede O Eski Siirt! Siyah-Beyaz Kartpostal

2023-06-15 13:38 - YAŞAM

İlgili Haberler

Siirt ekonomisinin en büyük gelir fıstık oldu

12:39 - EKONOMİ

20 Kilometrelik Yol Tamamlandı

12:37 - EKONOMİ

Yetki Belgesi Olmadan Faaliyet Gösterenlere Ceza Uyarısı

12:35 - EKONOMİ

Siirtlilerin yeni rotası: Buhara Evleri

12:28 - EKONOMİ

Tescilli Pervari Balına Yerinde Destek

12:24 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM