?>

OSB Başkanı Şimşek; “Depremzedelerimizle kucaklaşarak bayramı bayram tadında yaşamalıyız”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin bayramını kutladı.

GÜNDEM - 3 yıl önce

Gerek dini, gerekse de milli bayramların toplumsal hayatımızda önemli bir yeri bulunduğunu belirten Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, “İslam alemi olarak rahmet, bereket ve merhamet ayı olan Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Şimşek, mesajında şöyle dedi: “Bayramlar, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, sevgi, barış ve kardeşlik gibi duyguları güçlendiren,  kısacası bizi biz yapan müstesna günlerdir. Bayramları anlamına uygun şekilde kutlamalı, kırgınlık ve dargınlıkları unutmalı, aile büyüklerini, yaşlıları ve hastaları ziyaret etmeli, çocuklar ve ihtiyaç sahipleri sevindirilmeli, böylece bayram coşkusu en üst düzeyde yaşanmalıdır. Gaziantep ve komşu iller olarak, 6 Şubat’ta büyük bir felaket yaşadık. 50 binden fazla insanımızı kaybettik. Depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye güçlü bir devlettir. Milletimiz de yardımseverdir. Devlet-millet kaynaşması ile depremin yaralarının kısa sürede sarılacağına, deprem bölgesindeki illerde hayatın en kısa sürede normale döneceğine inancımız tamdır.  Depremzedelerimizle kucaklaşarak, kaynaşarak hep birlikte bayramı bayram tadında yaşamak için önümüzdeki Ramazan bayramı en büyük fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan ayını uğurlayıp, bayrama kavuşmanın sevincini yaşadığımız bu müstesna günlerin, ülkemiz ve tüm insanlık için refah, huzur ve barış getirmesini, savaşların ve akan gözyaşlarının son bulmasını diliyor, sanayicilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, herkesin huzur içinde, ailesi ve tüm sevdikleri ile acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.”

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

SİİRT BELEDİYESİNDEN BULANIK AKAN ŞEBEKE SUYU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

2023-04-16 00:05 - YAŞAM

Resmi Gazete'de 15.04.2023tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı.

2023-04-15 08:50 - POLİTİKA

Şeyh Ali Arınci'nin torunu Rahmi Solmaz defnedildi

2023-04-17 13:59 - YAŞAM

Siirt'te 80 Personel Alımı Yapılacak

2023-04-11 15:52 - GÜNDEM

Kurtalan'da polis haftası etkinlikleri

2023-04-12 13:00 - YAŞAM

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, KURTALAN İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

2023-04-15 22:12 - YAŞAM

Siirt İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 7 Personel Alınacak 

2023-04-12 17:40 - GÜNDEM

İYİ'ler Ankara’da buluştu

2023-04-17 13:50 - GÜNDEM

Gaziantep Valisi Davut Gül’ün anne acısı

2023-04-14 11:07 - GÜNDEM

SİİRT, RENKLİ VE ÖZGÜN STANDI İLE EMİTT'  FUARINDA İLGİ ODAĞI OLDU

2023-04-13 12:18 - GÜNDEM

İlgili Haberler

“Anne Sevgisi En Yüce Değerdir”

12:27 - GÜNDEM

Siirt Protokolünden Şehit Ailesine Ziyaret

12:26 - GÜNDEM

HAYIRLI OLSUN TRAFİĞİ SÜRÜYOR

12:25 - GÜNDEM

Siirt’te Şampiyonluk Kutlamasında Facianın Eşiğinden Dönüldü!

01:47 - GÜNDEM

BİK Bölge Müdürü Yürekli’den Siirt’te Yoğun Temas Trafiği

13:17 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM