Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "Sabah Namazı Buluşmaları" gerçekleştirildi.
Diyanet işleri başkanlığınca 15 Temmuz demokrasi ve milli Birlik günü nedeniyle 81 ilde il müftülükler aracılığıyla gerçekleştirdiği program Siirt'te de Ensar Camisi'nde düzenlendi.
Programda, cami imamı Ramazan Toprak tarafından vaaz verildi.
Toprak, konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehitleri anmak ve onların destansı mücadelesini bir kez daha hatırlamak amacıyla sabah namazı buluşması düzenlediklerini ifade etti.
Milletin canı pahasına demokrasisine, devletine ve bağımsızlığına sahip çıktığını belirten Toprak, şehitlere Allahtan rahmet gazilere de sağlık ve
Program, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitler için edilen dua edilmesiyle sona erdi. Programa vatandaşlar katıldı.