?>

Siirt’te Filistin’e destek amacıyla “Fetih Yürüyüşü” düzenlendi

Siirt’te, Mescid-i Aksan’ın özgürlüğüne giden yolda elde edilen bu büyük başarıyı kutlamak ve Filistinli Müslümanlara destek vermek amacıyla “Fetih Yürüyüşü” düzenlendi.

GÜNDEM - 3 yıl önce

Halid bin Velid Camii’nde kılınan yatsı namazı sonrasında cami avlusunda toplanan Siirtli vatandaşlar, yüz yıla yakın süredir İslam topraklarını işgal ederek, kadın, yaşlı, çocuk demeden katlederek, habis bir kanser gibi büyüyen siyonist işgal rejimi, hem telin edildi hem de Filistinli Müslümanlara destek açıklamasında bulunuldu.

Anadolu Gençlik Derneğinin hazırlamış olduğu basın açıklamasını ÖĞ-DER Şube Başkanı Murat Kalkan okudu. Açıklamaya HÜDA PAR İl Başkanı Abdulhakim Tekin’in yanı sıra STK temsilcilerinin başkanları da hazır bulundu. Açıklama okunurken sık sık tekbirler getirildi ve Filistin’e destek sloganları atıldı.

“Bu operasyon, yalnız israil’e değil, dünyayı kana boğan tüm zalimlere verilmiş bir cevaptır”

Bu sabah pervasız eylemlerinin karşılığının, mutlak başarıya ulaşan Aksa Tufanı Operasyonu ile acı acı tecrübe edildiğine dikkat çeken Kalkan, “Bir kere daha bu güzel sabahı bizlere bahşeden Allah’a hamd ediyoruz. Bunca zamandır bu meydanlarda israil’in zulümlerini tel’in için toplandık, zalimlere karşı nefretimizi haykırdık. Kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissederek duaya durduk, kıyama kalktık. Fakat bugün başka! İşte bugün büyük bir sevinçle, Kudüs’ün, Mescid-i Aksan’ın özgürlüğüne giden yolda elde edilen bu büyük başarıyı kutlamak, Filistinli kardeşlerimizle ve mücahidlerle omuz omuza olduğumuzu haykırmak için buradayız. ilk kıblemiz, haremimiz, etrafı mübarek kılınmış Mescid-i Aksa’mız, her gün terörist israil ve Yahudi işgalciler tarafından düzenlenen baskınlarla taciz ve tahkir ediliyorken, sokaklarda masum siviller kurşuna diziliyorken, on yaşında çocuklar tutuklanıyorken, Gazze’de ambargo ve abluka şiddetini artırmışken, sadece Filistinli kardeşlerimizin değil tüm Müslümanların izzeti her gün her an çiğnenmeye devam ediyorken gerçekleşen bu operasyon, yalnız israil’e değil, dünyayı kana boğan tüm zalimlere verilmiş bir cevaptır.” dedi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

ASKO Holding Şirketleri Yapı Fuarına Katıldı

2023-10-07 20:04 - GÜNDEM

Gaziantep’te sevgili cinayetinde sır perdesi aralanıyor

2023-10-08 17:14 - ASAYİŞ

Potada, gençlere büyük şans

2023-10-07 20:16 - SPOR

AK Parti Siirt İl Başkanlığından Büyük Kongre Açıklaması

2023-10-05 15:32 - YAŞAM

Siirt’te İki Ton Fıstığa El Konuldu

2023-10-04 15:49 - YAŞAM

Turkcell, Gaziantep’te afetzedelere eğitim verecek

2023-10-06 14:14 - EĞİTİM

Başkan Fadıloğlu, bir ilki daha hayata geçirdi

2023-10-07 15:56 - EĞİTİM

GSO’da ayakkabı sektör toplantısı yapıldı!

2023-10-06 10:56 - GÜNDEM

Gaziantep'te Bu Gün 29 vatandaşımız hayatını kaybetti

2023-10-04 17:53 - GÜNDEM

Fadıloğlu: “Öğrencilerimizin, meslek sahibi olması bizim için çok önemli”

2023-10-05 12:42 - EĞİTİM

İlgili Haberler

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

Kamudan Siirt TSO seçimlerine müdahale mi?

11:03 - GÜNDEM

Sabahın karanlığında oraya koştular

10:38 - GÜNDEM

Bu cadde acilen düzenleme bekliyor

11:20 - GÜNDEM

GGC’nin 40. Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri sahiplerini buldu

13:52 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

10 Yaşındaki Çocuğun Boğazından Canlı Sülük Çıkarıldı

11:16 - SAĞLIK

Şiddete Karşı Kurumlar Bir Arada

11:14 - YAŞAM

DOKTORUN GÜLER YÜZÜ ANJİYO KORKUSUNU YENİYOR

11:11 - SAĞLIK

Kamudan Siirt TSO seçimlerine müdahale mi?

11:03 - GÜNDEM