Abdulhamit Gül'den önemli açıklamalar

Önceki dönem Adalet Bakanı ve Gaziantep AK Parti Milletvekili Abdulhamit Gül, katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM - 11 ay önce

Seçim sürecinin ardından değerlendirme yapan Gül, “Seçim sürecinde bizlere destek veren Gaziantep’e teşekkür ediyorum. Çok güzel bir seçim sürecini atlattık. Bu seçimin sonucunun da tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ŞİMDİ GÖREV BİZDE”

“Her yeni dönem, güzel bir başlangıç oluyor. Artık milletimiz seçimini ortaya koydu ve bizlere ödevler verdi. Bizler ise vaatlerde bulunduk. Milletimizin karşısına çıktık. Şimdi ise milletimiz yasamada, parlamentoda Cumhur İttifakı’na güçlü bir destek verdi. Yine Cumhurbaşkanımızı da tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçip, devletin başında yine devam kararı verdi. Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdi görev bizde, milletimizin beklentileri ile ilgili meseleleri ve kalan sorunları çözeceğiz. Bununla ilgili yasama faaliyetlerimiz olsun, yürütme olsun, vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatlerimizi yerine getireceğiz.”

“YASAMA FAALİYETLERİ ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE HAYATA GEÇECEK”

“Cumhurbaşkanımızın seçim döneminde özellikle güçlü ekonomi, vatandaşımızın refah payını arttıracak. Ekonomideki alım zorluklarının önüne geçilecek adımları atıp, ekonomide güçlü bir ekonomi, yine dış politikada itibarını daha da koruyabilen bir Türkiye, yine özgürlükleri demokrasiyi daha da güçlendiren çalışmaları hep beraber yapacağız. Milletvekillerimizin de görevlerine başlamalarıyla birlikte, yasama faaliyetleri çok hızlı bir şekilde hayata geçecek.”

“ÖNCELİK KAMU ÇALIŞANLARI VE ASGARİ ÜCRET”

“Kabinenin kurulmasının ardından bakanlarımızın yoğun çalışmaları ile birlikte vatandaşlarımıza verdiğimiz bütün vaatlerimizi yerine getireceğiz. Kamu çalışanlarımız olsun, tüm işçilerimiz olsun. Vatandaşlarımıza yansıyacak her türlü adımı atacağız. Enflasyonu tek haneye indirecek, ekonominin daha sağlam parametrelerle Türkiye’nin meselelerini çözecek hamleleri kabinemiz, hükümetimiz ve meclis olarak bizler vatandaşımızın Türkiye yüzyılı parantezinde çok daha güvenle geleceğe bakacağı bir dönem olacak.”

“CUMHUR İTTİFAKI SADECE BİR SEÇİM İTTİFAKI DEĞİL”

“Öncelikle milletimizin parlamentoda Cumhur İttifakı’na destek vermesi çok kıymetli. Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifakı değil. Seçimden sonra da milletimizin sorunları ile ilgilenen bir ittifak. Türkiye’yi önceleyen bir ittifak ve Cumhurbaşkanımıza çok güçlü bir destek verdi vatandaşlarımız bu da bizim için çok değerli, milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlara mahcup olmamak adına elimizden geleni yapacağız. Elbette herkesin Türkiye geneli ve kendi bölgelerinde daha da farklı bir beklentisi vardı. Aynı zamanda her seçim her parti için bir mesaj içerir.”

AK PARTİ’NİN İLK TURDAKİ DÜŞEN OY ORANI

İlk turda AK Parti’nin oy oranında yüzde 7’lik bir düşüş gözlemlenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bu konunun araştırılması konusunda talimatlar vermişti. Bununla ilgili ise Gül şunları söyledi:

“Bu seçim kaybedeni olmayan bir seçimdi. Önümüzdeki süreçte parlamentoda vekillerimizle birlikte, bu konu üzerine çalışacağız. Vatandaşımız ne karar vermişse haklıdır diyerek ve eksikliği, hatayı kendimizde görerek bunun üzerine çalışıp, en kısa sürede vatandaşlarımızın bizde gördüğü eksiklerimizi kapatacağız. Vatandaşlarımızın bizlere verdiği bu mesajı alarak anlayarak hareket edeceğiz. Oy vermeyen vatandaşımızın beklentilerini alıp, çalışacağız”

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Perinaz Yaman, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı oldu

2023-05-27 18:45 - GÜNDEM

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kurtalan Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

2023-05-30 19:03 - YAŞAM

GÜL: YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

2023-05-30 15:13 - GÜNDEM

Baykan kent ormanına ziyaretçi akını

2023-05-31 14:59 - YAŞAM

AA ekibi iyi bir sınav verdi

2023-05-29 12:05 - GÜNDEM

Siirt'te Eğitim-Bir-Sen yeniden yetkili sendika oldu

2023-05-26 15:43 - EĞİTİM

Gaziantep Nurdağı yolunda zincirleme kaza. 1 ölü 11 yaralı

2023-05-29 17:53 - ASAYİŞ

27 Mayıs 2023 Gaziantep günlük hava durumu

2023-05-27 11:04 - GÜNDEM

Mahalle sakinleri bu noktada üst geçit istiyor

2023-05-31 14:52 - YAŞAM

HACI SÜLEYMAN ÖZTATLI CAMİ'NİN AÇILIŞI DUALARLA YAPILDI

2023-05-26 15:49 - YAŞAM

İlgili Haberler

BİK üyesi Gülebak: "BİK yerel medyayı önemsiyor"

15:26 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi Arızalı Yolcu Otobüslerini Bakım Ve Onarım İçin Gaziantep'e Gönderdi  

12:09 - GÜNDEM

Siirt'te Bir İş Yerine Silahlı Saldırı; 1 Yaralı

11:15 - GÜNDEM

Siirtli Gençler Amedspor Maçını Dev Ekrandan İzledi

11:01 - GÜNDEM

Siirt’in İlçelerinde Heyelan Çalışmaları Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor

10:53 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

BİK üyesi Gülebak: "BİK yerel medyayı önemsiyor"

15:26 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi Arızalı Yolcu Otobüslerini Bakım Ve Onarım İçin Gaziantep'e Gönderdi  

12:09 - GÜNDEM

Siirt’te Peynir Bidonunun İçine Gizlenmiş Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

11:36 - ASAYİŞ

Siirt'te Bir İş Yerine Silahlı Saldırı; 1 Yaralı

11:15 - GÜNDEM

Siirt Belediye Eş Başkanları Esnafı Ziyaret Etti

11:08 - POLİTİKA