?>

AK Parti Muğla'da Kadem Mete ile yola devam

AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın tek listeyle gidilen ve 655 delegenin 469'unun oy kullandığı Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Kadem Mete 448 oy ile yeniden başkan seçildi.

GÜNDEM - 4 yıl önce

MUĞLA (İGFA) - AK Parti Muğla 7. Olağan Genel Kurulu'nu Menteşe Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Gökcan, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığını İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın yaptığı genel kurulda konuşan İl Başkanı Kadem Mete, 2019 seçimlerinde 3 olan belediye başkanlığını Cumhur İttifakı ile birlikte 7'ye çıkarttıklarını hatırlattı.

Kongreye canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak sadece 83 milyonun değil gözünü ve kalbini ülkemize çevirmiş 100 milyonlarca mazlumun da emanetini taşıdıklarını belirterek, "Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır" dedi. Türkiye'nin sendelemesini, ekonomik krize sürüklenmesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırladıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan ,"Ulaşım, enerji yatırımları, eser ve hizmet siyasetimizin yen nişaneleri olarak ülkemizin dört bir köşesinde yükseliyor. Yatırım seferberliğimizi kararlılıkla sürdürüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İl Başkanı Kadem Mete güven tazeledi. Başkan Mete'nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Ali Mete Karagöz, Aysel Alkan, Barış Eğilmez, Bora Çulhaoğlu, Cafer Tuncer, Can Çimen, Dilek Yanık, Emin Koca, Ersin Uslu, Ethem Yiğit, Fahri Acar, Fatih Öztarakçı, Gülay Koşar, Gültekin Akça, Hacı Gülçek, Halil Talha Ülkü, Hamza Akercan, Hasan Gökhun Çilingir, Huriye Koyuncu, Işıl Balaban, İbrahim Uğurlu, İlker Coşkun, İsa Gün, Kağan Akkaya, Keramettin Yılmaz, Makbule Çiftçi, Mehmet Tan, Mertcan Güngör, Muammer Kaya, Mustafa Sarıyar, Mutlu Kaplan, Nihal Kolcuoğlu, Onur Turgut, Osman Ülgen, Osman Pala, Osman Değirmenci, Ömer Özmen, Özkan Sarıyel, Seyitnur Gün, Şafak Uysal, Şenol Demirtaş, Şenol Aldağ, Tamer Topal, Ümmü Kurt, Yener Çelik, Yurdanur Uzun, Yusuf Esen, Ziya Ercan ve Ziya Terzioğlu.

Haftanın Öne Çıkanları

Başakşehir'den 'Kocaman' imza

2021-02-01 13:19 - SPOR

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de

2021-01-31 22:19 - SPOR

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı

2021-01-27 14:48 - SPOR

Siirt Şirvan Kaymakamı Hasar'dan köylere ziyaret

2021-01-29 13:41 - GÜNDEM

Özge Törer'den "tarihi" itiraf

2021-02-01 15:21 - MAGAZİN

Malatya'da gol sesi çıkmadı

2021-01-29 19:02 - SPOR

Siirt İl Özel İdare Spor'dan transfer atağı

2021-01-27 11:08 - SPOR

Kemal Ademi, Karagümrük'te

2021-02-01 10:04 - SPOR

Battalgazi Belediyesi'nden Göztepe'ye kreş

2021-01-28 09:21 - GÜNDEM

Siirt'te elektrikli tandır fırınlarına talep çoğaldı

2021-01-28 12:37 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Valiler Heyeti Siirt’te Kültürel Ziyaretlerde Bulundu

10:15 - GÜNDEM

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM

Siirt’te "Kahraman Jandarma"nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

13:13 - GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt'te böğürtlen hasadına katıldı

10:22 - GÜNDEM

Siirt’te LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

10:03 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “Vali Kızılkaya, Siirt’e Değer Katan Bir Yönetici”

14:15 - EKONOMİ

Valiler Heyeti Siirt’te Kültürel Ziyaretlerde Bulundu

10:15 - GÜNDEM

Siirt 80. Yıl İlkokulu'nda Futbol Heyecanı

10:01 - EĞİTİM

Kene Isırmalarında Doğru Müdahale Hayat Kurtarıyor

11:20 - SAĞLIK

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM