?>

Bursa'da fırıncılar CHP'ye tepkili!

Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çırakoğlu, "Lütfen siyaseti ekmeğin içinden çekelim. Ekmeğimizi rahat bırakalım" dedi.

GÜNDEM - 5 yıl önce

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın fırıncı sektöründen bilgi almadan ve derinlemesine incelemeden açıklama yaptığını belirten Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çırakoğlu, “BESAŞ’ın yetersiz değil, kapasitesinin çok yüksek olduğunu düşünüyoruz. Kapasitesinin düşmesini istiyoruz. Bizim sektörü yüzde 25 etkilemektedir. İsmet Karaca, bizlere gelip fırıncılık sektörünün ne gibi sıkıntılar çektiğini hiç sormadı. Bizlerden hiçbir şey dinlemeden neye dayanarak açıklama yapıyor. Bizim camia bu açıklamadan dolayı çok kırgındır. Bu konudan yaptığı açıklamayı siyasi buluyoruz. Böyle açıklamalar bizim sektörü daha kötü getirmektedir. Lütfen siyaseti ekmeğin içinden çekelim. Ekmeğimizi rahat bırakalım. İsmet Karaca’nın kendi partisini belediye başkanlığı yaptığı illerdeki halk ekmekler hakkında da ne düşündüğünü bilmek isteriz" dedi.

Fırıncı esnaflığı yapan Şenol Gürcüoğlu ise, “Bursa’nın yüzde 25 ekmeğini BESAŞ karşılamaktadır. Ekmekte Bursa’da sorun olduğunu düşünmüyorum. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın yaptığı açıklamayı doğru bulmuyorum. Ben kimsenin BESAŞ ekmeğini almadan geri döndüğünü duymadım. BESAŞ ekmeğinin belli saatlerde geldiğini görüyoruz. İnsanlarda bunu bildiği için bazı yoğunluklar oluşuyor. Sırayı bu şekilde görmüştür. Türkiye’de en ucuz ekmeğin BESAŞ’ta olduğunu biliyorum. Bursa’daki insanların memnun olduğunu biliyoruz. Bunun haricinde bizim yaklaşık 100 fırınımızda askıda ekmeğimiz var. İhtiyacı olan kişilere bunları da teslim ediyoruz. Bunların büyümesi için de çalışmalar yapıyoruz. İsmet Karaca’nın ilk önce bizi dinledikten sonra böyle bir açıklama yapmasını beklerdik. Kendisini bir fırıncı olarak kınıyorum" diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şevval Şahin'den iç ısıtan fotoğraflar

2022-01-05 02:31 - MAGAZİN

73 yaşındaki Erman Toroğlu, el ele görüntülendiği genç sevgilisiyle evlendi

2022-01-01 23:01 - MAGAZİN

Acun Ilıcalı'nın 15 yaşındaki kızı Yasemin, neredeyse annesiyle aynı boyda!

2022-01-02 01:01 - MAGAZİN

Erman Toroğlu dünya evine girdi! Bakın kiminle evlendi

2022-01-02 01:31 - MAGAZİN

72 yaşındaki Erman Toroğlu, el ele görüntülendiği genç sevgilisiyle evlendi

2022-01-01 22:01 - MAGAZİN

Tüdanya yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali...

2021-12-31 13:31 - MAGAZİN

Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen'in sahne kıyafetlerine yorum : Çok beğeniyorum

2022-01-02 15:01 - MAGAZİN

Hakan Ural'ın yıllar sonra yaptığı Sibel Can itirafı: Ben bunun bedelini ödedim

2022-01-01 15:02 - MAGAZİN

Pınar Altuğ'un gözlerden uzak büyüyen kızı büyüdü! Annesinin boyuna yaklaştı

2022-01-02 09:01 - MAGAZİN

73 yaşındaki Erman Toroğlu, el ele görüntülendiği genç sevgilisiyle nikah masasına oturdu

2022-01-01 22:31 - MAGAZİN

İlgili Haberler

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

Yaylalar huzur buldukça üretim artıyor, arıcılar bölgeyi sahipleniyor

12:41 - GÜNDEM

Bu köyde herkesin bir serası var

12:53 - GÜNDEM

Aşırı sıcaklar nedeniyle gündüz ara veren işçiler gece çalışmaya başladı

12:36 - GÜNDEM

Toplu taşımaya çekidüzen verilmeli

12:28 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM