?>

CHP'li başkan sahte içki üreticisi çıktı

Türkiye onlarca kişinin sahte içkiden ölümünü tartışırken CHP’nin Afyon İl Başkan Yardımcısı İrfan Göktürk’ün de sahte içki ürettiği ortaya çıktı.

GÜNDEM - 5 yıl önce

CHP her geçen gün yeni bir skandalla gündeme geliyor. CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Aşık’ın oğulları Metin Tamer Aşık ile Çetin Aşık’ın CHP’ye ait araçta uyuşturucuyla yakalanmalarının ardından; CHP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı İrfan Göktürk de sahte içki operasyonunda gözaltına alındı. Jandarma, İrfan Göktürk’ün “evinde sahte alkol üreterek sattığı” bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler adrese baskın düzenledi.

ZEHİR DEPOSU GİBİ EVYapılan aramada 20 litre sahte viski, 12 litre sahte şarap, 5 litre sahte rakı, 10 litre etil alkol, 90 litre alkol yapımında kullanılan şıra, imalat esnasında kullanılan 3 varil, 4 bidon, şişe kaplama makinesi ve muhtelif malzemeler ele geçirildi. Sultandağı’na bağlı Dereçine beldesinin eski belediye başkanı da olan Göktürk hakkında işlem başlatıldı. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz olaydan haberinin olmadığını söylemekle yetindi.

84 KİŞİ ÖLDÜ

Türkiye genelinde 1-29 Aralık tarihleri arasında sahte içki zehirlenmesi sonucu 84 kişi hayatını kaybetti. En çok vakanın görüldüğü İstanbul’da sahte içkiden 22 kişi can verdi. İstanbul’u 10 ölümle Mersin izledi. Gaziantep’te 8, Kahramanmaraş’ta 5, Antalya, Sivas ve Tekirdağ’da 4’er, Sakarya ve Konya’da 3’er, Ankara, Kocaeli, Ordu, Yalova, Erzincan, Aksaray ve Zonguldak’ta 2’şer, Muğla, Adıyaman, Eskişehir, Tokat, Uşak ve Aydın’da da 1’er kişi sahte içkiden öldü.

TORBACILAR SERBESTCHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Aşık’ın oğulları kentte CHP’ye ait 80 HH 110 plakalı minibüste 158,54 gram metamfetamin cinsi uyuşturucu maddeyle gözaltına alınmıştı. Metin Tamer Aşık’ın uyuşturucu ticareti, Çetin Aşık’ın ise uyuşturucu kullanmaktan kaydı olduğu ortaya çıkmıştı. Emniyetteki işlemlerinin “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edilen Aşık kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
Haftanın Öne Çıkanları

Aygün Aydın, 'Sana neden escort diyorlar?' sorusuna verdiği cevapla gündem oldu!

2021-12-28 18:02 - MAGAZİN

Yalan Dünya dizisinin Orçun'u Bartu Küçükçağlayan sahneye etekle çıktı

2021-12-28 22:02 - MAGAZİN

73 yaşındaki Erman Toroğlu, el ele görüntülendiği genç sevgilisiyle evlendi

2022-01-01 23:01 - MAGAZİN

Acun Ilıcalı'nın 15 yaşındaki kızı Yasemin, neredeyse annesiyle aynı boyda!

2022-01-02 01:01 - MAGAZİN

Erman Toroğlu dünya evine girdi! Bakın kiminle evlendi

2022-01-02 01:31 - MAGAZİN

72 yaşındaki Erman Toroğlu, el ele görüntülendiği genç sevgilisiyle evlendi

2022-01-01 22:01 - MAGAZİN

Tüdanya yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali...

2021-12-31 13:31 - MAGAZİN

Hakan Ural'ın yıllar sonra yaptığı Sibel Can itirafı: Ben bunun bedelini ödedim

2022-01-01 15:02 - MAGAZİN

73 yaşındaki Erman Toroğlu, el ele görüntülendiği genç sevgilisiyle nikah masasına oturdu

2022-01-01 22:31 - MAGAZİN

Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu'ndan flaş paylaşım!

2022-01-01 21:01 - MAGAZİN

İlgili Haberler

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

Bakan Uraloğlu: "Siirt’e 24 Yılda 62,6 Milyar TL Yatırım Yapıldı"

13:43 - GÜNDEM

Sabahın karanlığında oraya koştular

10:38 - GÜNDEM

Bu cadde acilen düzenleme bekliyor

11:20 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR

11:42 - YAŞAM

ÇOCUK EVLERİNDE TURŞU MESAİSİ

11:12 - YAŞAM

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

JANDARMA FISTIK HIRSIZLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

10:24 - ASAYİŞ