?>

Denizli Büyükşehir'den yeşile bir yatırım daha

Denizli'nin Bekilli ilçesinde 24 bin m2'lik ormanlık alanı vatandaşların nefes alacağı mesirelik olarak düzenleyeceklerini müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, restoran, amfi tiyatro, yöresel ürün satış yerleri ve 10 bin m2'lik piknik alanı yapılacak tesisin ilçedeki sosyal yaşama yeni bir alternatif olacağını söyledi.

GÜNDEM - 5 yıl önce

Doğaya ve yeşile yaptığı yatırımlarla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli'nin 19 ilçesi ve 616 mahallesine hizmet etmeyi sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda kısa süre önce ziyaret ettiği Bekilli ilçesine bir de mesirelik kazandıracaklarını müjdeledi. Bekilli ilçesindeki Yeni Mahallede bulunan ormanlık alanda yapılacak tesisin 24.000 metrekarelik proje alanını kapsadığı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye 1200 metrekarelik yürüyüş yolu, restoran (teraslı pide salonu), mescit, çocuk oyun alanı, 250 kişilik amfi tiyatro ve 5 adet yöresel ürün satış yeri yapılacağı kaydedildi. İlçe halkının nefes alacağı, sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayarak tesiste 10.000 metrekarelik piknik alanının da bulunacağı belirtildi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYUYORUZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli merkezin alt ve üst yapısını baştan aşağı yenileyerek modern bir hale getirdiklerini söyledi. Denizli'nin dört bir tarafında olduğu gibi Bekilli ilçesine de güzellik katmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Bekilli'de hizmet destanları yazmaya devam ediyoruz" dedi. Şehrin 19 ilçesi, 616 mahallesinde sorunları çözmeye, vatandaşların taleplerini yerine getirmeyi sürdürdüklerini işaret eden Başkan Zolan, "Denizlimizin her bir köşesinde hiçbir ayrım yapmadan taş üstüne taş koymaya, vatandaşlarımızın rahat, huzur ve mutluluğu için gayret etmeye devam ediyoruz. Yapacağımız mesirelik inşallah hemşehrilerimizin sosyal hayatına farklı bir renk getirecek. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."

Haftanın Öne Çıkanları

Burcu Biricik'ten estetik itirafı

2021-01-03 18:39 - MAGAZİN

'Pandemide kamburluk riski herkesi etkiliyor'

2021-01-04 16:18 - SAĞLIK

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç: 'Huzurlu ve güvenli bir kentteyiz'

2021-01-04 16:35 - GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Yemen'e taziye mesajı

2021-01-03 18:36 - POLİTİKA

Büyük ve güçlü Türkiye'nin temelleri atılıyor

2021-01-03 17:46 - POLİTİKA

Jandarma kapı kapı dolaşıp KADES'i tanıttı

2021-01-04 15:40 - ASAYİŞ

CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar'a soruşturma

2021-01-04 10:18 - POLİTİKA

Fethiye'de polis memuru Özcan Turan yaşamını yitirdi

2021-01-04 16:50 - ASAYİŞ

Erzurum'da sağlık çalışanlarına kayak eğitimi

2021-01-02 22:08 - SAĞLIK

Sağlıklı Kentler Birliği DSÖ'nün konferansına katıldı

2021-01-03 17:23 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplandı

13:18 - GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi Üyesi Akçil’den Siirt Temasları

13:17 - GÜNDEM

Çay ve Yavuz Basın İçin Görüştü

13:14 - GÜNDEM

BİK Genel Müdürü Çay, bölge toplantısına katılacak

13:05 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

YURTLİG’de Zirveye Çıkan Sporcular Ödüllendirildi

13:22 - SPOR

Çocuklar Geleceğin Mesleklerini Yerinde Öğreniyor

13:22 - YAŞAM

Dalgıç Ekibi Göreve Hazır

13:19 - YAŞAM

Haşere ve Kenelere Karşı Mücadele

13:19 - YAŞAM