?>

Didim Belediyesi'nden vatandaşa günde 3 çeşit yemek

Didim Belediyesi, günde üç çeşit sıcak yemek projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Kasım ayından itibaren devam eden uygulama ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün üç çeşit sıcak yemek hizmeti veriliyor.

GÜNDEM - 5 yıl önce

AYDIN SESSıcak Yemek Dağıtımı projesi ile maddi anlamda zorluk yaşayan vatandaşları, COVID-19 hastası olan vatandaşları ve yardıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşları tespit eden Belediyesi, her gün sıcak yemek dağıtımı ile Didimlilere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Günlük alınması gereken kalori hesaplaması yapılarak planlanan yemek menüsü, Barış Cafe'nin aşçıları, belediye personelleri tarafından sağlıklı ve hijyenik bir şekilde hazırlanarak, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Barış Cafe'nin mutfağından çıkan sıcak yemeklerin dağıtımı, belediye personellerinden oluşan dört ekip tarafından 200 haneye yapılıyor.

'VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'

Sıcak Yemek Projesi hakkında konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 'Özellikle pandemi kısıtlamaları nedeniyle işlerini kaybeden, işleri azalan ve maddi anlamda zorluklar yaşayan vatandaşlarımıza ulaşmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek için bu projemizi başlattık. COVID-19 hastalığına yakalanan ve yardıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşlarımızı da düşünerek bu projemizi geliştirdik. Didim Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim önceliğimiz. Bu nedenle de sıcak yemek menülerimiz, günlük kalori ihtiyacı hesaplamasına göre belirleniyor. Didim'deki her bir vatandaşımızın sağlığı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu

2021-02-17 15:49 - SPOR

Yayıncı kuruluştan Fenerbahçe'ye logo davası

2021-02-23 11:36 - SPOR

Daft Punk grubu ayrıldı

2021-02-23 15:47 - MAGAZİN

Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı ertelendi

2021-02-18 13:20 - GÜNDEM

En çok takip edilen Türk oyuncu oldu

2021-02-19 16:20 - MAGAZİN

Ardahan'da yaralı kurt donmak üzereyken kurtarıldı

2021-02-23 04:56 - YAŞAM

Yozgat Bozok'ta 2 bin öğrenci yüz yüze eğitime başlıyor

2021-02-23 16:57 - EĞİTİM

Malatya Doğanşehir Kaymakamı'na Kızılay'dan plaket

2021-02-18 13:40 - YAŞAM

Paris Hilton nişanlandı

2021-02-18 16:25 - MAGAZİN

Güvercinlerin Messi'si Ronaldo'su Mardin'de! (ÖZEL HABER)

2021-02-24 13:46 - YAŞAM

İlgili Haberler

TEKNOFEST 2026 SAVAŞAN İHA YARIŞMALARI SİİRT’TE BAŞLIYOR

14:52 - GÜNDEM

PTT’den Sahte Mesaj Dolandırıcılığı Uyarısı

11:14 - GÜNDEM

Kepçenin Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti

11:11 - GÜNDEM

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

Yaylalar huzur buldukça üretim artıyor, arıcılar bölgeyi sahipleniyor

12:41 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

TEKNOFEST 2026 SAVAŞAN İHA YARIŞMALARI SİİRT’TE BAŞLIYOR

14:52 - GÜNDEM

Çocuklar Kahvaltı Programında Buluştu

11:18 - YAŞAM

Siirtli Çocuklar Yaz Kampında Mersin’in Keyfini Çıkardı

11:17 - YAŞAM

İki Köyün İçme Suyu İçin İhaleye Çıkılıyor

11:16 - EKONOMİ

Siirt Özel İdaresi’nin Gelir-Gideri Açıklandı

11:16 - EKONOMİ