?>

Fadıloğlu: Kıymetini bir gün değil, her gün bilmeliyiz

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Fadıloğlu mesajında, “Başta binbir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerim

GÜNDEM - 2 yıl önce

Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“En zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren; iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın kıymetini bir gün değil, her gün bilmeliyiz.

Geleceğe güvenle bakabilmenin en önemli unsuru güçlü aile yapısına sahip olmaktır. Bugünün çocukları ve gençleri, yarınlarımızın mimarları olacaklardır.

Onların en iyi koşullarda sevgiyle yetişmeleri, en başta ailelerin ardından toplumumuzun ve ülkemizin geleceğinin biçimlenmesinde önem arz etmektedir. Sağlıklı bir toplumun oluşmasında anneler kadar babalarımızın da sorumluluğu ve katkıları bulunmaktadır.

Varlığı, duruşu ve cömertliğinden her zaman güç ve kuvvet aldığımız, zorda ve darda kaldığımız anlarda hep yanımızda bulduğumuz babalarımız, en değerli varlıklarımızdan biridir. Babalarımız, hayatımızın her anında, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.

Ailesinin mutluluğu, huzuru ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, aynı zamanda aile için saygı, sorumluluk, güven ve güvence sembolüdür. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daim kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olmalıyız.

Başta binbir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli babaları olmak üzere, hayatımızın her anında varlıklarıyla evlatlarına en büyük güç olan, şefkatli ellerini omuzlarımızda her daim hissettiğimiz tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir, Kültür Sanat Etkinliklerini Konserlerle Sürdürüyor

2023-06-14 15:25 - MAGAZİN

ORTA DOĞU VEYSEL USTANIN ELİNDEN BÜRYAN YİYECEK

2023-06-15 16:20 - YAŞAM

OECD toplantısında Gaziantep Büyükşehir’e övgü!

2023-06-14 15:56 - DÜNYA

Siirt'te kaldırım işgallerine anlam verilemiyor

2023-06-12 12:32 - YAŞAM

Siirt'te "dam palas" başladı

2023-06-13 12:54 - YAŞAM

"Polis Amca"da mezuniyet töreni

2023-06-14 11:23 - YAŞAM

Siirt’te minik öğrenciler için mezuniyet töreni yapıldı  

2023-06-12 12:21 - YAŞAM

Yenilenen Abdurrahman Bin Avf türbesi ziyaretçi bekliyor

2023-06-13 13:27 - YAŞAM

Ah Nerede O Eski Siirt! Siyah-Beyaz Kartpostal

2023-06-15 13:38 - YAŞAM

Polat : ‘’Sektörde bir ilk olan "iletişim ve bilişim federasyonu" kuruldu’’

2023-06-14 16:04 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

Valiler Heyeti Siirt’te Kültürel Ziyaretlerde Bulundu

10:15 - GÜNDEM

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM

Siirt’te "Kahraman Jandarma"nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

13:13 - GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt'te böğürtlen hasadına katıldı

10:22 - GÜNDEM

Siirt’te LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

10:03 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “Vali Kızılkaya, Siirt’e Değer Katan Bir Yönetici”

14:15 - EKONOMİ

Valiler Heyeti Siirt’te Kültürel Ziyaretlerde Bulundu

10:15 - GÜNDEM

Siirt 80. Yıl İlkokulu'nda Futbol Heyecanı

10:01 - EĞİTİM

Kene Isırmalarında Doğru Müdahale Hayat Kurtarıyor

11:20 - SAĞLIK

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM