?>

İmamoğlu'nun "üç kâğıdı" bir karton etmedi... Rekor su zammını savundu

Kartlarla gösterdiği gerçeklerle İBB'nin yalanlarını bir bir ifşa eden AK Partili Tevfik Göksu için “Karton üretim merkezi” diyen CHP'li yönetimin rekor su zammını savunmak için kartlara yönelmesi dikkat çekti.

POLİTİKA - 4 yıl önce

İBB Meclisi'nde, İSKİ'nin su fiyatlarına kademeli olarak öngördüğü %90’la %175’e varan oranlarda su zammı teklifi, Cumhur İttifakı'nın oylarıyla oy çokluğuyla reddedildi.

CHP'Lİ YÖNETİMİN YÜZDE  "0" YALANI

AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu İBB sözcüsü Murat Ongun'un, AK Parti'nin İstanbul'da İSKİ'ye yüzde 0 artış önerdiği iddiasıyla ilgili, İBB'nin yüzde 90 ile yüzde 175 arasında zam yapmak üzere bir teklif ile kurula geldiğini, Cumhur İttifakı'nın ise yüzde 43 ile yüzde 55 arasında bir zamla revize edilmesi talebinde bulunduğunu söyledi.

İMAMOĞLU REKOR ZAMMMI ÜÇ KAĞITLA SAVUNDU

 İSKİ Genel Müdürlüğü’nde su faturalarıyla ilgili konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP grubunun %175’e varan fahiş zam teklifini savundu.

İmamoğlu, hem artan su faturalarıyla ilgili hem de gündeme dair İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü’nde karlarla yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

CHP'Lİ İBB YÖNETİMİN "KARTON ÜRETİM MERKEZİ” SUÇLAMASI

İmamoğlu'nun açıklamalarında peş peşe kartlarla info grafikler göstermesi İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kadrolaşma cevabında CHP'li yönetimi kızdıran ve Göksu hakkında “Karton üretim merkezi” yaftasıyla algı operasyonu yapmasını akıllara getirdi.

Göksu video paylaşımında "Eğer İBB Başkanı verdiği rakamlara güveniyorsa resmi cevaplarını versinler hep beraber görelim. Ancak bizim açıkladığımız rakamlar masa başında oturup kendi yazdığımız rakamlar değildir. Bu rakamlar İBB'nin Çalışma Bakanlığı'na bildirimde bulunduğu resmi rakamlardır." sözleriyle İmamoğlu'na meydan okumuştu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun ise Twitter'dan Göksu'nun videolu açıklamasına "İşte Cumhurbaşkanı'na kadar giden yanlış bilginin kaynağı karton üretim merkezi" ifadelerini kullanarak Göksu'yu hedef almıştı.

KAYNAK : Haber7
Haftanın Öne Çıkanları

Elmacık kemiğine darbe alan Fenerbahçe'nin forveti Serdar Dursun ameliyat oldu

2022-02-13 16:03 - SPOR

Gökay Kalaycıoğlu aşk bombasını patlattı: Mehmet Aslan ile spiker Figen Civan ilişki yaşıyor

2022-02-12 17:32 - MAGAZİN

Yıllar önce aldığı tektaş yüzünden alay konusu olan Eser Yenenler, kesenin ağzını açtı

2022-02-15 12:37 - MAGAZİN

Böyle mi anılacaktı! Şampiyonlar Ligi'nde Messi'den kötüsü yok

2022-02-16 10:44 - SPOR

Lerzan Mutlu hayalindeki erkeği anlattı: Sevişmek çok sıradan

2022-02-14 19:09 - MAGAZİN

Galatasaray tribünlerine "6" işareti yapan İbrahim'den şaşırtan açıklama

2022-02-13 12:33 - SPOR

TEM'de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

2022-02-17 06:12 - GÜNDEM

İlhan Palut: "Hakem yönetiminden tatmin olmadım"

2022-02-14 02:09 - SPOR

Ata Demirer, 50 kilo verdiği yönündeki iddiayı tiye aldı: Haftaya sahadayım

2022-02-17 20:12 - MAGAZİN

Herkes onu konuşuyor! Serel Yereli'nin transparan sütyeniyle verdiği pozları olay oldu

2022-02-14 01:12 - MAGAZİN

İlgili Haberler

Babaoğlu Güven Tazeledi

13:22 - POLİTİKA

DBP Siirt il eş başkanlarından ziyaret

11:54 - POLİTİKA

AK Parti Siirt İl Başkan Adayı Diyaeddin Temiz’den Siirt İçin 2050 Vizyonu

10:42 - POLİTİKA

Temayül Tamamlandı, Söz Ankara’da

12:36 - POLİTİKA

Siirt Barosu Dahil 16 Barodan Rahmi Koç Hakkında Suç Duyurusu

12:35 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Öğrenciler karnelerini alarak tatile girdi

12:20 - GÜNDEM

Koruyucu Aile Ol, Hayata Dokun

12:20 - YAŞAM

Muharrem Ayında Aşure Buluşması

12:19 - GÜNDEM

242 Sporcu Siirt'te Yarışıyor

12:18 - SPOR

Siirt Futbolu Yasta

12:16 - YAŞAM