?>

İYİ Partili Kazım Yücel'den adaylık açıklaması

KİGADER'i konuk eden Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, partisinin görev vermesi halinde belediye başkan adaylığı için hazır olduğunu söyledi.

GÜNDEM - 6 yıl önce

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği ( KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel'i ziyaret etti. Başkan Uludaşdemir, Mehmet Uzel, Öner Çalış ve Özcan Tüysüz'ü ağırlayan Yücel gündeme dair özel açıklamalarda bulunarak özellikle muhalefet partilerinin tarafsız gazetecilere ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Tarafsız basını özlediklerini vurgulayan Kazım Yücel, "Artık gazeteler sürpriz haber girmiyor. Bizim haberleri gazetelerde görmek bizim için sürpriz oluyor. 20 yıl önceki basını arıyoruz. Haberciliğin kesinlikle tarafsız olması gerektiğini düşünüyorum. Doğru habercilik yapmalısınız. Tarafsız medya mensubu arkadaşları bir arada toplamak ve ilkeli haber yapmak için bir araya gelmişsiniz. Tebrik ederim. Sizlere ve çalışmalarınıza tüm camia olarak sahip çıkmamız gerekmektedir. Biz de size destek olmak zorundayız' dedi.

SAHABİYE PROJESİ 40 YIL SÜRER

Sahabiye'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 40 yıllık bir proje olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel,' İnşaat çalışmalarından şikâyet geliyor. Oradan ev alanlar 5.sınıf malzeme kullanıldığını, boruların dışarıdan gittiğini öne sürüyor. 2013'te başlayan ve sadece 9/1'i biten Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi bu gidişle 40 yılda tamamlanacak" eleştirisinde bulundu.

PARTİM GÖREV VERİRSE ADAY OLURUM

Gündemdeki siyasi gelişmelere de değinen Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel milletvekilliği veya belediye başkan aday adaylığında adının geçtiği sorusuna, "Partimiz beni aday gösterirse, teşkilatımız isterse kabul etmek lazım. Belki de başkasını öneririz. 'Ben adayım' demek haddimi aşar. Partimizde akil kururlar karar verir. Şu an çok erken. Ama ikinci dönemden sonra bırakmak niyetindeyim" dedi.

KİGADER CANLI YAYINLARA BAŞLAYACAK

Dernek faaliyetleri ve projeler hakkında bilgiler veren KİGADER Dernek Başkanı Duygu Uludaşdemir, tarafsız ve adil bir şekilde hiçbir partiye ve kuruma bağlı olmadan dernek faaliyetlerini yürüttüklerinin altını çizdi.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği olarak sergi, kurs, haber reklam ve eğitim konularında meslektaşlarına destek olacaklarını ifade eden Uludaşdemir, yakında sosyal medyada canlı yayın programlarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Erzincan Refahiye refaha kavuşuyor

2021-02-06 09:34 - GÜNDEM

Burcu Özberk: Evlenmeden anne olabilirim

2021-02-03 12:18 - MAGAZİN

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ dünyaevine girdi

2021-02-06 09:52 - MAGAZİN

Başakşehir'den 'Kocaman' imza

2021-02-01 13:19 - SPOR

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de

2021-01-31 22:19 - SPOR

Özge Törer'den "tarihi" itiraf

2021-02-01 15:21 - MAGAZİN

Türkiye nüfusu açıklandı.. İşte illerin yeni nüfusları...

2021-02-04 14:09 - GÜNDEM

Gaziantep FK, Vali'nin yüzünü 'Gül'dürmedi

2021-02-04 14:26 - SPOR

Kemal Ademi, Karagümrük'te

2021-02-01 10:04 - SPOR

Derbinin değeri dudak uçuklattı

2021-02-05 15:17 - SPOR

İlgili Haberler

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

Yaylalar huzur buldukça üretim artıyor, arıcılar bölgeyi sahipleniyor

12:41 - GÜNDEM

Bu köyde herkesin bir serası var

12:53 - GÜNDEM

Aşırı sıcaklar nedeniyle gündüz ara veren işçiler gece çalışmaya başladı

12:36 - GÜNDEM

Toplu taşımaya çekidüzen verilmeli

12:28 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM