?>

Kayseri'den hakemlere 'Büyük' tepki

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Süper Lig'in 25. Haftası'nda golsüz eşitlikle sonuçlanan HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşmasında, Kayserispor'un golünün iptal edilmesine tepki göstererek, 'Adeta çifte standart uygulamalar yapılıyor' dedi.

SPOR - 5 yıl önce

KAYSERİ (İGFA) - Süper Lig'in 25. Haftası'nda Kadir Has Stadyumu'nda HES Kablo Kayserispor'un başkent temsilcisi MKE Ankaragücü ile 0-0 kaldığı maçı tribünden izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sarı kırmızılı takımın attığı golün Video Yardımcı Hakem (VAR) tarafından haksız şekilde iptal edildiğini belirtti.

Hakemlerin yaklaşımlarının şehri huzursuz ve rahatsız ettiğini belirten Büyükkılıç, 'Gönlümüzün arzu ettiği şekilde süreç devam etmeyebilir. Puan ve yer açısından daha yukarıyı arzu edebiliriz ama gözlemlediğimiz hakemlerimizin yaklaşımları, VAR denilen ‘herkese var, bize yok' mantığındaki bakış açıları bizleri huzursuz etmeye, rahatsız etmeye başlıyor' dedi.

TFF VE MHK'YA SESLENDİ

Başkan Büyükkılıç, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na seslenerek, 'Burada bir alın teri, bir emek, Kayseri'nin temsili var. Kayseri'mizin bu hakkının korunması bağlamında çok değerli federasyon başkanımızdan, MHK başkanımızdan Kayseri'nin göz ardı edilmemesi beklentisindeyiz. Ekstra bir beklenti değil, mağdur edilmeden, hakkının korunması bağlamında Kayseri'nin önemsenmesini bekliyoruz. Orta Anadolu'da parlayan yıldız olan şehrimizin takımının da haklarının korunması konusunda daha dikkatli olunmasını istiyoruz' diye konuştu.

'BİZİ VAR İKEN YOK SAYMAYA ÇALIŞANLAR DA MAHCUP OLUR'

HES Kablo Kayserispor Başkan Berna Gözbaşı ve yönetimini tebrik ve takdir eden Büyükkılıç, 'Ayrıca başkanımız Berna Hanım'a takdirlerimi iletiyorum, hakikaten fedakârca ailesi ile birlikte bu alanda yaptığı çalışmalardan dolayı şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Başkanımızı, yönetimimizi ve oyuncularımızı da tebrik ediyorum. Üstelik şehrimizi temsil eden bir hanımefendi edasıyla 21 kulüp içerisinde en çok konuşulan takım ve kulüp olduk. Biz dayanışma içerisinde hep birlikte sahip çıkarsak, takımımız da daha iyi noktalara taşınır. Bizi var iken yok saymaya çalışanlar da mahcup olur, var olarak gelmeye başlar. O kelimelerin ne manaya geldiğini anlatmaya çalışıyorum. Gözlemliyorum, adeta çifte standart mantığında uygulamalar yapılıyor. Bizlerin susması, bizlerin kurum ve kuruluşlar yıpratmama adına ve saygısından dolayı konuşmaması haksız olduğumuz, yok olduğumuz anlamına gelmez. Her platformda bunları bundan sonra dillendirmemiz gerektiği kanaatindeyim' dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Lemos, PFDK'ya sevk edildi

2021-02-10 16:19 - SPOR

Diyarbakır Otogarı taşınıyor iddiası

2021-02-08 17:47 - GÜNDEM

Kayseri'den hakemlere 'Büyük' tepki

2021-02-15 15:34 - SPOR

Fenerbahçe- Karagümrük maçı ilk 11'ler

2021-02-13 17:50 - SPOR

Beşiktaş, Atiba'yı bırakmak istemiyor

2021-02-10 13:49 - SPOR

Hikmet Karaman Ankaragücü'nde

2021-02-10 16:21 - SPOR

Batman Sason Çileği 'coğrafi işaret' aldı

2021-02-09 11:22 - EKONOMİ

Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe

2021-02-13 21:00 - SPOR

Aydın Nazilli'de fuhuş operasyonu

2021-02-12 13:01 - ASAYİŞ

Beşiktaş, yarı finale yükseldi

2021-02-11 23:34 - SPOR

İlgili Haberler

Kazanan Futbol, Kazanan Siirt Oldu

23:04 - SPOR

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt'te Son Dakika Golüyle Şampiyon Belli Oldu!

17:15 - SPOR

Kurtalanspor – Şırnak Petrolspor Maçı Etik Kurulu’na Taşındı

15:18 - SPOR

Siirtli Sporculardan Türkiye İkinciliği Başarısı

15:08 - SPOR

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM