?>

Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi

Gaziantep futbol kulübü'nün yeni transfer max gradel, transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "yeni bir meydan okuma için gaziantep fk'ya geldim" dedi. Ligin ilk haftasında oynayacakları fenerbahçe maçı ile ilgili konuşan gra

SPOR - 3 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Sivasspor’dan transfer ettiği Max Gradel, önemli açıklamalarda bulundu. Üç sezon formasını giydiği Sivasspor’dan Gaziantep FK’ya transferi ile ilgili konuşan Gradel, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı için de iddialı açıklamalar yaptı. "Yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’ya geldim"

Gaziantep FK’ya transfer sürecini anlatan tecrübeli futbolcu, "Son 3 yıldır Sivasspor forması giyiyordum ama bugün burada olduğum için çok mutluyum. Hayatta bazen değişim gerekli olabiliyor. İnsanların yeni meydan okumalara ihtiyacı olabiliyor. Ben de yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’dayım. Burada olduğum için de çok mutluyum" dedi. "Takım arkadaşlarım beni gerçekten çok iyi karşıladı"

Sezon öncesi kamp çalışmalarının yorucu ve iyi geçtiğini belirten 35 yaşındaki oyuncu, "Sezon başı kampının tamamını takımla geçiremedim. Ben kampın son 2 haftasına yetişebildim. Takım arkadaşlarım beni gerçekten çok iyi karşıladı. Beraber iyi bir kamp ve çalışma süreci geçirdik" ifadelerini kullandı. "Fenerbahçe maçında iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz"

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı için de iddialı açıklamalar yapan Gradel, "Ligdeki büyük takımlara karşı oynamak beni heyecanlandırıyor ve daha motive ediyor. Ligin iyi takımlarına karşı oynamayı çok seviyorum. Bu takımlar yeni ve büyük transferle yaptı ama hala adaptasyon sürecini tamamlamadılar. Onlar daha bu süreci tamamlamadan karşılaşmak bizim için bir avantaj olabilir. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlara karşı oynamak bizim için daha iyi olabilir. İnşallah iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz" şeklinde konuştu. "Deprem nedeniyle zor zamanlar geçiren taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz"

Gaziantep FK taraftarlarına da seslenen ve destek çağrısında bulunan tecrübeli futbolcu, "Henüz taraftarlarımızla tanışmadım. Onların geçen yılki deprem felaketi nedeniyle zor zamanlardan geçtiklerini biliyorum. Biz de bu yüzden onları gerçekten mutlu etmek istiyoruz. Onları bir nebze de olsa eğlendirmek istiyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sezon başından itibaren stadımızı doldurarak takımımıza destek olurlar" diye konuştu.

Kaynak: KentHaber27.com

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt'te susuzluk için alternatifler değerlendiriliyor

2023-08-08 11:27 - GÜNDEM

Susuzluk Siirt'in kaderi mi?

2023-08-02 13:13 - GÜNDEM

Botan ve Zarova hafta sonu piknikçilerle doldu

2023-08-04 12:09 - YAŞAM

Siirt Kuru Ekmeği Coğrafi İşaret Aldı

2023-08-07 15:58 - YAŞAM

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK TESİSİNDE TAM MESAİ

2023-08-04 10:56 - YAŞAM

Siirt'te sıcak hava piknikçileri Kale'ye çekti

2023-08-07 12:49 - YAŞAM

Yalova'da Siirt yöresel yemek yarışması düzenleniyor

2023-08-07 13:36 - YAŞAM

Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi

2023-08-09 11:22 - SPOR

Siirt’te Oğlunu Kurtarmak İçin Botan Çayına Giren Baba Hayatını Kaybetti

2023-08-08 10:25 - YAŞAM

Bağ ve Bahçe İşleri Derken Patpat Kazaları Arttı

2023-08-04 14:44 - YAŞAM

İlgili Haberler

YURTLİG’de Zirveye Çıkan Sporcular Ödüllendirildi

13:22 - SPOR

Hafta sonu 121 sporcu Siirt'te yarışacak

12:59 - SPOR

Siirtli Güreşçi Mercan Nas Türkiye İkincisi Oldu

12:58 - SPOR

Boccede Bronz Madalya Sevinci

12:57 - SPOR

Siirt'te Kız Kardeşlerin Boksta Başarı Hikayesi

10:44 - SPOR

Günün Manşetleri

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

YURTLİG’de Zirveye Çıkan Sporcular Ödüllendirildi

13:22 - SPOR

Çocuklar Geleceğin Mesleklerini Yerinde Öğreniyor

13:22 - YAŞAM

Dalgıç Ekibi Göreve Hazır

13:19 - YAŞAM

Haşere ve Kenelere Karşı Mücadele

13:19 - YAŞAM