?>

Nippon Paint, Türkiye boya pazarında iddialı

Asya'nın en büyük boya markası Nippon Paint, Türkiye pazarına girişinin ilk yılını görkemli etkinlikle kutladı. Ünlü oyuncu Selma Ergeç'in moderatörlüğündeki etkinlikte, dünya mimarisinde söz sahibi olan ünlü isimler; mimar, iç mimar ve tasarım meraklılarıyla buluştu.

YAŞAM - 5 yıl önce

BURSA (İGFA) - 1881 yılından bu yana süregelen tecrübesini teknoloji ve performansla buluşturan Nippon Paint, 13 yıldır düzenlediği Asya'nın en prestijli tasarım ödülü AsiaYoung Designer Awards'ın Türkiye ayağını da başlattı.

Betek Boya ve iştiraklerini bünyesine katarak geçen yıl Türkiye pazarına giren Japonya merkezli Nippon Paint, insan odaklı, inovatif, değer katan ve özgün tasarımları destekleyen gücüyle pazarda fark oluşturuyor.

Türkiye pazarına girişinin ilk yılını bin 500'e yakın kişinin katıldığı çevrim içi etkinlikle gerçekleştiren Nippon Paint, mimarlık dünyasının dahi isimlerini konuk konuşmacı olarak ağırladı. Ünlü oyuncu Selma Ergeç'in moderatörlüğündeki özel etkinlikte, dünya mimarisinde söz sahibi olan çok ünlü isimleri; mimar, iç mimar ve tasarım meraklılarıyla buluşturdu. Etkinliğe katılan PlastiqueFantastique'in ortaklarından YenaYoung ve MarcoCanevacci, projelerinin insanı yansıtmasına önem verdiklerini dile getirirken Danimarkalı çok disiplinli tasarım ofisi SLA'nın ortağı RasmusAstrup, NipponPaint'in çözüm ortağı olduğu mimar, iç mimar ve tasarımcılara hikayelerini ve ilham veren projelerini anlattı.

Haftanın Öne Çıkanları

Shakira'nın yeni imajı takipçilerini hayran bıraktı

2021-02-07 13:59 - MAGAZİN

Bursa'da Mollaarap 'riskli alan' ilan edildi

2021-02-07 09:27 - GÜNDEM

Erzincan Refahiye refaha kavuşuyor

2021-02-06 09:34 - GÜNDEM

Seren Serengil'in son hali şaşırttı

2021-02-07 15:34 - MAGAZİN

Lemos, PFDK'ya sevk edildi

2021-02-10 16:19 - SPOR

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ dünyaevine girdi

2021-02-06 09:52 - MAGAZİN

Diyarbakır Otogarı taşınıyor iddiası

2021-02-08 17:47 - GÜNDEM

Beşiktaş, Atiba'yı bırakmak istemiyor

2021-02-10 13:49 - SPOR

Hikmet Karaman Ankaragücü'nde

2021-02-10 16:21 - SPOR

Batman Sason Çileği 'coğrafi işaret' aldı

2021-02-09 11:22 - EKONOMİ

İlgili Haberler

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Siirt SGK İl Müdürü İlbaş, Personelin Sosyal Güvenlik Haftası'nı Kutladı

13:39 - YAŞAM

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

İpek Yolu Kervanı Türkiye’den COP17’ye Uzanan Yolculuğa Başladı

12:31 - YAŞAM

ÇAMURA SAPLANAN BÜYÜKBAŞ HAYVAN KURTARILDI

12:24 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM