?>

Oğlunun hastalığını teşhis eden doktora teşekkür

2 aylık oğlu Ali Asıf Bayır'ın hastalığının adının konulmamasından şikayet eden anne Nahide Bayır'a Mardin Park Hastanesi umut oldu. Anne Bayır da oğluna tedavi için teşhis koyan koyan doktoru teşekkürle onore etti.

SAĞLIK - 5 yıl önce

MARDİN (İGFA) - 2 aylık Ali Asaf Bayır , aniden hastalanması üzerine ailesi tarafından önce Mardin Devlet Hastanesi'ne sonra Diyarbakır Tıp Fakültesine götürüldü, ancak yapılan onlarca teste rağmen hastalığına teşhis konulamadı. Oğlunu doktor hastane hastane dolaştıran 30 yaşındaki ve 3 çocuk Nahide Bayır, en son Mardin Park hastanesinde görevli Ortopedi Uzmanı Operator Doktor Yılmaz Tutak'a götürdü. Doktorun burada yaptığı incelemeden sonra Nahide Bayır'ın 2 yaşındaki oğlu Ali Asaf Bayır'ın cam kemik hastalığını teşhisini koydu. 30 yaşındaki Nahide Bayır 2 aylık oğlunun hastalalanması ile birlikte Mardin Devlet Hastanesi'ne götürdüğünü ancak burada teşhis konulmadığını söyledi. Daha sonra Diyarbakır Tıp Fakültesi'ne götürdüğünü anlatan Bayır, "Burada da kesin bir teşhis konulmadı. Oğlum çok acı çekiyordu. En son Mardin Park hastanesi Ortopedi uzmanı Operatör Doktor Yılmaz Tutak'a götürdüm. Sağolsun doktor burada yaptığı muayene ve tahlillerden sonra hastalığının kesin teşhisi konuldu. Doktor beye ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum. Oğlumun hastalığını ortaya çıkarmak için çok uğraştı' dedi.

Eşinin inşaatlarda çalıştığını belirten Nahide Bayır, oğlunun tedavisi için 6 ay da bir İstanbul'a gitmek zorunda olduğunu 2 ay da bir de buradaki hastaneye gelmek zorundayım. Oğlunun tedavisi içinde aylık 2 bin TL masraf gittiğini ifade etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Fahrettin Koca'dan 'eve' davet

2021-03-06 16:35 - GÜNDEM

Gara şehidi Semih Özbey'in annesi ilk kez konuştu

2021-03-08 13:53 - GÜNDEM

Çamur içinde geçen bir ömür

2021-03-11 13:01 - YAŞAM

Belhanda'nın sözleşmesi feshedildi

2021-03-10 13:07 - SPOR

Hanri Benazus Koleksiyonu Ankara'da

2021-03-10 14:01 - GÜNDEM

Malatya Arapgir'de yüzyıllardır ayakta!

2021-03-10 13:54 - YAŞAM

DEVA Partisi Malatya Arapgir Naci Güleç'e emanet

2021-03-12 11:45 - GÜNDEM

Malatya'da Altay Kışlası arazisine Sanayi Sitesi hazırlığı

2021-03-07 09:38 - EKONOMİ

Hamilelikte anne sağlığını tehdit eden 6 tehlike

2021-03-10 12:07 - SAĞLIK

Survivor'da diskalifiye şoku!

2021-03-12 09:11 - MAGAZİN

İlgili Haberler

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Erdoğan’ın Yönetim Tarzı Takdir Topluyor

10:50 - SAĞLIK

İki Uzman Doktor Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göreve Başladı

12:43 - SAĞLIK

Siirtli Hekimler Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

12:39 - SAĞLIK

Taramanızı Yaptırın, Sağlığınızı Koruyun

13:19 - SAĞLIK

Dr. Mehmet Selim Noyan’a Yeni Görev  

13:17 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

Vatandaşın ekmeğiyle kim oynuyor?

13:23 - GÜNDEM

YURTLİG’de Zirveye Çıkan Sporcular Ödüllendirildi

13:22 - SPOR

Çocuklar Geleceğin Mesleklerini Yerinde Öğreniyor

13:22 - YAŞAM

Dalgıç Ekibi Göreve Hazır

13:19 - YAŞAM

Haşere ve Kenelere Karşı Mücadele

13:19 - YAŞAM