?>

Orhangazi'ye Osmangazi'den Mehmet Akif Ersoy parkı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Çocuk Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

GÜNDEM - 5 yıl önce

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, park açılışı için gittiği Orhangazi’de ilk olarak Orhangazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, makamında ağırladığı Başkan Mustafa Dündar’a, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Yunus Şahin ve Bülent Hamdi Cingil’in de yer aldığı ziyaretin ardından yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Çocuk Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Osmangazi Belediyesi’nin Orhangazi halkının gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, kendisini ziyaret ettiğimizde bizlere ‘Sizler için yapabileceğimiz bir şey var mı? diye sordu. Bizler de kendisine bir çocuk parkı ihtiyacımız olduğunu söyledik. Bu konuda hemen gerekli talimatları vererek çocuk parkımızla ilgili gerekli desteği bize sağladı” dedi.

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi’nin oğlu Orhan Gazi’nin adını taşıyan ilçeye güzel bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Mustafa Dündar da, “Parkımıza da Mehmet Akif Ersoy ismi verilmiş. Atıl durumda olan alanı değerlendirerek çocuklarımıza oyunlar oynayarak enerjilerini atacağı güzel bir park, mahalle halkımıza ise bir araya gelebilecekleri güzel bir alan kazandırdık” diye konuştu.

Açılıştan sonra parktaki çocuklarla sohbet edip onları salıncakta sallayan Dündar ve Aydın, ardından beraberindekilerle birlikte bir süre Orhangazi’yi gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

2021-03-17 12:06 - GÜNDEM

Merkez Bankası Başkanı değişti!

2021-03-20 02:25 - EKONOMİ

Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı

2021-03-20 02:13 - GÜNDEM

Kocaeli'de Gebzeli EYT'lilerden açıklama

2021-03-16 16:02 - GÜNDEM

Yurtta hava durumu

2021-03-18 08:58 - GÜNDEM

Siirt çevre yolunda korkutucu kaza

2021-03-17 13:48 - ASAYİŞ

Siirt'te uyuşturucu operasyonu

2021-03-17 12:50 - ASAYİŞ

Endişelendiren vaka artışı devam ediyor!

2021-03-17 21:19 - SAĞLIK

Çarpışmanın etkisi ile araç alev aldı

2021-03-17 14:01 - ASAYİŞ

UNESCO ödüllü Mardinli dede Beşiktaş şerefine şeker dağıttı (Özel Haber)

2021-03-18 16:56 - SPOR

İlgili Haberler

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

Yaylalar huzur buldukça üretim artıyor, arıcılar bölgeyi sahipleniyor

12:41 - GÜNDEM

Bu köyde herkesin bir serası var

12:53 - GÜNDEM

Aşırı sıcaklar nedeniyle gündüz ara veren işçiler gece çalışmaya başladı

12:36 - GÜNDEM

Toplu taşımaya çekidüzen verilmeli

12:28 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM