?>

Saadet Partisi'nden 'AK Parti ittifakı' açıklaması

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği'ni (KİGADER) ağırlayan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istemesi halinde erken seçimin yapılabileceğini dile getirdi. Partinin özgül ağırlığının oylara yansımadığına dikkat çeken Coşkun, AK Parti'yle bir ittifaka girilmesi olasılığında büyük oranların konuşulabileceğini kaydetti.

GÜNDEM - 4 yıl önce

KAYSERİ (İGFA)- Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) yönetimi, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun'u makamında ziyaret etti.

KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, Kayseri'deki haber sitelerini dernek çatısı altında bir araya getirdiklerini ifade ederek, şehrin tanıtımında haber dalında destek verdiklerini sözlerine ekledi. İnternet Yasası'nın çıkması halinde günümüz teknolojisine ayak uyduran medya sektörünün önündeki engellerin kalkacağını belirten Uludaşdemir, Türk basınının 2021 yılı içinde çağ atlayacağını söyledi.

KİGADER heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun, son dönemde sıklıkla dile getirilen erken seçim iddialarına dair önemli tespitlerde bulundu. Saadet Partisi'nin toplumda aldığı oylardan çok daha fazla özgül ağırlığı bulunduğuna dikkat çeken Başkan Coşkun, seçimlerde ittifakların oluştuğunı hatırlatırken, "AK Parti ile ittifaka girilirse çok daha büyük oranlar konuşulabilir. Partimizin duruşu ve siyasi söylemleri politika konjüktürünü etkiliyor. Bize gelmeleri ve yanlarına çekmek istemeleri partimizi önemsemeleri bu yüzden. Seçim arefesinde miyiz bilmiyoruz ama Cumhurbaşkanımız ne zaman isterse o zaman seçim oluyor. Şu an erken konuşmak doğru olmaz''diye konuştu.

Ziyarette Saadet Partisi Kayseri İl eski Başkanı Nuri Ürkündaş ve yönetim kurulu üyeleri ile Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği yöneticileri Yunus Gülsever ile Öner Çalış da hazır bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt Pervari'de COVID-19 vakası kalmadı!

2021-01-26 15:24 - SAĞLIK

Beşiktaş 2-1 Göztepe

2021-01-24 21:01 - SPOR

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı

2021-01-27 14:48 - SPOR

Türkiye ile Moğolistan iş birliğine gitti

2021-01-21 18:39 - EKONOMİ

Siirt İl Özel İdare Spor'dan transfer atağı

2021-01-27 11:08 - SPOR

Battalgazi Belediyesi'nden Göztepe'ye kreş

2021-01-28 09:21 - GÜNDEM

Cinsiyet değiştiren oyuncu, eşinden ayrılıyor

2021-01-27 17:36 - MAGAZİN

Bursa Gürsu'da peyzaj güzelliği

2021-01-27 18:06 - YAŞAM

Malatya'da fuhuş şebekesi çökertildi!

2021-01-21 18:08 - ASAYİŞ

Ivana Sert, aşka geldi

2021-01-22 10:17 - MAGAZİN

İlgili Haberler

Vatandaşlardan Üst Geçit Talebi: “Kaza Olmadan Önlem Alınmalı!”

16:15 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Kapsamlı Denetim

13:39 - GÜNDEM

TEDB Siirt İl Temsilcisi Sevgi, yeni hastane bölgesindeki altyapı sorununu gündeme getirdi

23:00 - GÜNDEM

11. Siirt Mahalle Buluşması Dumlupınar Mahallesi’nde Gerçekleştirildi

13:50 - GÜNDEM

Mehmet Sabahattin Genç, Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü Olarak Göreve Başladı

10:12 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Vatandaşlardan Üst Geçit Talebi: “Kaza Olmadan Önlem Alınmalı!”

16:15 - GÜNDEM

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Kapsamlı Denetim

13:39 - GÜNDEM

Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Besim Hacıoğlu, Hekimlerden Gelen Talepler Dinlendi

22:24 - SAĞLIK

Daha Önce 3 Kez Rinoplasti Ameliyatı Olan Hasta, Sağlığına Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kavuştu

13:00 - SAĞLIK

TEDB Siirt İl Temsilcisi Sevgi, yeni hastane bölgesindeki altyapı sorununu gündeme getirdi

23:00 - GÜNDEM