?>

Sadece gençlerle yapılan seçim anketinde Erdoğan farkı ortaya çıktı

15-25 yaş arası gençlerle yapılan son anketlere göre, AK Parti’nin oy oranı yüzde 40. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tercih edenlerin oranı ise yüzde 50’nin üzerinde.

POLİTİKA - 4 yıl önce

2023 seçimleri için hazırlıklarına başlayan AK Parti, sıklıkla gençlerin nabzını tutuyor.

15-25 yaş arası gençlerle yapılan son anketlere göre, AK Parti, yüzde 40 oy oranı ile gençlerin ilk tercihi. AK Parti’nin en yakın rakibi olan CHP ile arasında oy farkı ise en az 10 puan. Anketlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oy oranı da yüzde 50’nin üzerinde. AK Parti kaynakları, bugüne kadar yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının yüzde 50’inin altına hiç düşmediğinin altını çizdi.

GENÇ VEKİLLERLE TOPLANTIGeçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’nde partinin genç milletvekilleriyle bir toplantı yapıldığı, toplantıda gençlerle ilgili anket sonuçlarının masaya yatırıldığı ve önümüzdeki süreçte atılacak adımların değerlendirildiği öğrenildi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan da ‘teknofest kuşağı’ olarak tanımladığı gençlerle sık sık bir araya geliyor.

EN AZ 2 DEFA ZİYARETAK Parti kurmayları “Z kuşağıyla bir sıkıntımızın olması söz konusu değil. Çünkü en başta biz gençler arasında öyle bir ayırım yapmıyoruz. Z kuşağı, gençlerin kullandığı bir tabir değil. AK Parti; gençleri dinleyen, şikâyet ve temennilerini dinleyen ve buna yönelik hızlıca aksiyon alabilen, yegâne bir parti. Gençlerden gelen talepleri hızlıca yerine getiriyoruz. İlk defa oy kullanacak tüm seçmenlerimizi en az 2 defa ziyaret edeceğiz. Mahalle ve üniversite programları yapacağız. Üniversitelerde bir seferberlik başlatacağız. Cumhurbaşkanı’mız adına sosyal medyayı kullanarak, kendimizi, partimizi, yapacaklarımızı en doğru dille anlatmak için çalışacağız” dedi.

KAYNAK : Türkiye Gazetesi
Haftanın Öne Çıkanları

Çukur'un mafyöz Timsah Celil'i cinsiyet değiştirdi

2022-01-20 17:09 - MAGAZİN

Transparan elbiseyle sahne alan Gülşen, cesur dansıyla sevenlerini ikiye ayırdı

2022-01-17 08:07 - MAGAZİN

Panik anları! Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, makyajsız görüntülendi

2022-01-21 08:09 - MAGAZİN

Transparan elbiseyle sahneye çıkan Gülşen, kalça dansı yaptı

2022-01-17 07:33 - MAGAZİN

Hadise'nin tektaşının fiyatı ortaya çıktı

2022-01-21 03:12 - MAGAZİN

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik önceden garsonluk yapmış

2022-01-21 01:12 - MAGAZİN

Gülşah Saraçoğlu'ndan Deha Bilimlier'de yasak aşk iddialarına cevap: Neden beni suçluyorsu

2022-01-21 00:39 - MAGAZİN

Haftanın son gününde Dolar ve Euro kaç lira? Merkez'in faiz kararı etkili oldu mu?

2022-01-21 08:39 - EKONOMİ

Beyin ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, yaşadıklarını anlattı

2022-01-21 09:12 - MAGAZİN

Edis ile öpüşen kızı için Selami Şahin: Çocuklarım büyüdü, hayatlarına karışmıyorum

2022-01-20 22:38 - MAGAZİN

İlgili Haberler

Yerel Yönetimler Bakanlıkta

13:09 - POLİTİKA

Özturan’dan Ankara Temasları​

11:20 - POLİTİKA

Özturan’dan TBMM’de Ziyaret

13:07 - POLİTİKA

CHP Milletvekili Genç'ten gazetemize ziyaret

13:01 - POLİTİKA

Gurbetteki Siirtlilerden Gazetemize ziyaret

16:52 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM