?>

Siirt'te GGC Üyelerine indirimli diş ve sağlık hizmeti

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Siirt Hayat Hastanesi ve Özel EMAY Diş Kliniği  arasında, cemiyet üyelerine indirim sağlayacak protokoller imzalandı. Anlaşma gereği GGC üyesi gazeteciler ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak.

SAĞLIK - 3 yıl önce

Özel Siirt Hayat Hastanesinde düzenlenen protokol imza törenine; Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan, Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimj Uz. Dr. Ekrem Bilek,Hatane Müdürü Necmettin Fırat,  Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl temsilcisi Turhan Koyuncu ve cemiyet üyeleri katıldı.

Protokol Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan ve Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından imzaladı.

Bu protokolle Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler, eş ve çocukları ile anne ve babaları Özel Siirt Hayat Hastanesinden yüzde 30 indirimli yararlanacak. Taraflar arasında imzalanan protokol 2024 yılını kapsayacak.

ÖZEL EMAY DİŞ KLİNİĞİ

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti ile Özel EMAY Diş Kliniği yapılan protokole göre de  Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti´nin üyeleri ile birinci derecedeki yakınları ( Anne, baba, eş ve çocukları) yüzde 50 indirimden yararlanacak.

Gazetecilere indirimli sağlık hizmeti alma imkanı sunan protokolü Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Felat Bozarslan, Özel EMAY Diş Kliniği adına ise Devran Batur imzaladı.

İndirim protokolleri hakkında konuşan Başkan Felat Bozarslan: “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, gazetecilerin her türlü sağlık hizmeti ve imkandan yararlanabilmesi için bu tür çalışmalarına devam edecek. Meslektaşlarımın her türlü sağlık ve indirim imkanlarından yararlanması için bu tip indirim protokollerini imzalamaya devam edeceğiz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt Atatürk Anadolu Lisesi Yeni Binasında Eğitime Başladı

2024-02-12 10:26 - EĞİTİM

Demokrat Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

2024-02-15 14:43 - POLİTİKA

Entegre Fıstık Tesisinde Markalaşma Çalışmaları

2024-02-17 20:29 - EKONOMİ

Gaziantep’te 4 çocuk babası ailesinin gözü önünde intihar etti!

2024-02-11 22:51 - ASAYİŞ

Siirt’te Terör Propagandası Yapan 13 Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı

2024-02-17 23:04 - ASAYİŞ

HÜDA PAR Tillo İlçe Belediye Başkan Adayı Murat Orhan: Belediyeyi istişare ve adaletle yöneteceğiz

2024-02-16 10:55 - POLİTİKA

SİİRTSPOR EVİNDE 3 PUANI KAPTIRDI

2024-02-11 16:10 - SPOR

Kurbanbaba’da ailesini rehin alan şahıs polise ateş etti.

2024-02-11 21:53 - ASAYİŞ

CHP Gaziantep Büyükşehir adayı adaylıktan çekilme noktasına geldi

2024-02-11 15:59 - POLİTİKA

Vali Kızılkaya Okul Müdürleri İle Bir Araya Geldi

2024-02-13 13:21 - EĞİTİM

İlgili Haberler

10 Yaşındaki Çocuğun Boğazından Canlı Sülük Çıkarıldı

11:16 - SAĞLIK

DOKTORUN GÜLER YÜZÜ ANJİYO KORKUSUNU YENİYOR

11:11 - SAĞLIK

Öğrencilere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi

10:54 - SAĞLIK

Organ Bağışına Dikkat Çekildi

10:52 - SAĞLIK

Unutkanlığa Karşı Erken Tarama

11:48 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR

11:42 - YAŞAM

ÇOCUK EVLERİNDE TURŞU MESAİSİ

11:12 - YAŞAM

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

JANDARMA FISTIK HIRSIZLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

10:24 - ASAYİŞ