?>

Siirt’te Millet Kıraathanesi halkın hizmetine açıldı

Siirt’te Millet Kıraathanesi halkın hizmetine açıldı

GÜNDEM - 4 yıl önce

Siirt Valiliği himayelerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanında faaliyet gösteren Millet Kıraathanesi, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı kapalı tutulmaktaydı. Bugün itibariyle Siirt  Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatlarıyla ‘Millet Kıraathanesi' halkın ve gençlerin hizmetine tekrardan açıldı.

İçerisinde vatandaşların kitap okuyabileceği, öğrencilerin ders çalışabileceği okuma alanları ve kitaplıkların yer aldığı Millet Kıraathanesi'ne öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi göstermesi beklenmektedir.

Hizmete tekrar açılan Millet Kıraathanesi'nin Siirt’te hayırlı olmasını dileyen Vali Hacıbektaşoğlu özel ilgi ve destekleriyle kente yakışır bir konsepte hizmet vermeye başladığını dile getirdi.

Millet Kıraathanesinin, bugün itibariyle hizmet vermeye başlayacağını belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Mehmet Rauf Danış, kitap okumayı kuvvetlendirecek bir şekilde yazarlar ve şairlerle buluşma etkinliği de önemli bir yer edineceklerini söyledi.  

Danış, “Siirt Üniversitesi ve Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile söyleşiler düzenlenmeyi planlamaktayız. Ayrıca, Kitap tahlilleri, yazar ve şairlerle söyleşi ile imza günü programları ve cep sinema etkinlikleri düzenlenecektir" dedi.

Millet Kıraathanesine gelen vatandaşlara ücretsiz çay, su ve kek vb. ikramlarda bulunulacağı belirtildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Sentetik çim futbol sahası yaptırılacak

2021-09-09 23:19 - YAŞAM

Siirt'te, ülke ekonomisine 10 milyar lira gelir sağlayan fıstık hasadı sona erdi

2021-09-14 17:01 - GÜNDEM

Siirt’te kaybolan çoban bulundu

2021-09-08 16:36 - GÜNDEM

Minderden nikah masasına

2021-09-13 17:20 - GÜNDEM

Siirt’te kolunu fıstık işleme makinesine kaptıran adam kurtarıldı

2021-09-10 15:16 - GÜNDEM

İçme-kullanma suyu işleri yaptırılacak

2021-09-13 17:27 - RESMİ İLAN

Siirt'te kaçak sigara ele geçirildi

2021-09-08 16:38 - GÜNDEM

Bisikletiyle duvara çarptıktan sonra yere düşen çocuk hayatını kaybetti

2021-09-13 17:24 - GÜNDEM

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, “Millet bahçesi, yüzde 80 yeşil alanı ile yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak”

2021-09-10 15:18 - GÜNDEM

Onarım işi yaptırılacaktır

2021-09-13 17:25 - YAŞAM

İlgili Haberler

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM

Siirt’te "Kahraman Jandarma"nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

13:13 - GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt'te böğürtlen hasadına katıldı

10:22 - GÜNDEM

Siirt’te LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

10:03 - GÜNDEM

Siirt İl Sağlık Müdürlüğüne Yeni Atama

09:46 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Kene Isırmalarında Doğru Müdahale Hayat Kurtarıyor

11:20 - SAĞLIK

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM

Siirt’te "Kahraman Jandarma"nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

13:13 - GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt'te böğürtlen hasadına katıldı

10:22 - GÜNDEM

Siirt’te LGS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

10:03 - GÜNDEM