?>

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, “Yaralarımızı en kısa sürede saracağız”

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, “Yaralarımızı en kısa sürede saracağız”

GÜNDEM - 4 yıl önce

Depremde ölenlere rahmet, yaralılara şifalar dileyen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, “Biz bize yeteriz’ Devletçe, milletçe bu yaralarımızı en kısa sürede saracağız” dedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Siirt’te de şiddetli hissedilen depremden etkilenen vatandaşlar için Siirt Valiliği seferber oldu.

Siirt 112 Acil Çağrı Merkezinde gazetecilerle bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’te herhangi bir can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz olduğunu söyledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Milletçe başımız sağolsun. Öncelikle ölenlere rahmet diliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum. Tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şuanda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İnşallah biran önce bütün Türkiye orada, hepimiz oradayız, 81 vilayet, 85 milyon herkes bütün devletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Bakanlarımızdan bütün valilerimiz bütün kaymakamlarımız ve bütün belediye başkanlarımız bütün milletimizin bütün imkanlarıyla ve kalbiyle orada. İnşallah biran önce sağ salim enkazın altında kalan vatandaşlarımıza ulaşırız. Sağ salim çıkarlar. Tabi yaralılar var Allah’tan şifalar diliyoruz. Biz çok büyük felaketlerle baş ettik, Allah’ın izniyle milletçe bununla da devletimiz, milletimiz hep beraber baş edeceğiz. Bugün ki deprem bütün vatandaşlarımız, Siirtli hemşerilerimiz, halkımız tedirgin olmuşlardır. Allah’a şükür herhangi bir can kaybımız yok. Ciddi bir mal hasar kaybımız yok. Sadece 8 vatandaşımız panik ve korkudan dolayı baygınlık geçirme, fenalık geçirme ve bir atla düşe şeklinde vatandaşımız var, onun dışında Allah’a şükür hiçbir sıkıntı yok. Deprem bölgesinde şuanda kar kış var, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altında insanlarımız var, şunda binlerce görevli orada çalışıyor. Asıl aklımız orada, canımız orada, kalbimiz orada. Büyük geçmiş olsun, başımız sağ olsun milletçe. Allah daha beter kaza ve belalardan korusun, Allah milletimizi, devletimiz korusun. Biz bize yeteriz. Bütün Siirt halkı, devleti, yönetimi bütün halkımız buradayız. Bu yaralarımızı da saracağız ve ayağa kalkacağız” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Deprem Siirt'ten de hissedildi

2023-02-06 10:54 - YAŞAM

500 Yataklı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapım ihalesi tamamlandı

2023-02-03 16:42 - SAĞLIK

Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Günbat Güven Tazeledi

2023-02-06 12:36 - GÜNDEM

Gökçebağ Beldesinde Toplantı ve Gösteri Yerleri Açıklandı

2023-02-02 13:31 - GÜNDEM

"HER ŞEYİN BAŞI HUZURDAN GEÇİYOR"

2023-02-02 15:19 - YAŞAM

Siirt Üniversitesinde Çalışanların Alacağı Promosyon Miktarı Belli Oldu

2023-02-01 10:12 - EĞİTİM

Vali Hacıbektaşoğlu’nun Siirt’te yeni bir havalimanı müjdesi heyecanlandırdı

2023-02-03 16:44 - GÜNDEM

Siirt İl Sağlık Müdürlüğünde İntihar Vakalarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Anlatıldı

2023-02-02 13:09 - GÜNDEM

PERVARİ ZİRAAT ODASI BAŞKANI DİKEN, GÜVEN TAZELEDİ

2023-02-02 16:29 - GÜNDEM

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük’ten Rektör Şındak’a Ziyaret

2023-02-01 10:27 - EĞİTİM

İlgili Haberler

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

Yaylalar huzur buldukça üretim artıyor, arıcılar bölgeyi sahipleniyor

12:41 - GÜNDEM

Bu köyde herkesin bir serası var

12:53 - GÜNDEM

Aşırı sıcaklar nedeniyle gündüz ara veren işçiler gece çalışmaya başladı

12:36 - GÜNDEM

Toplu taşımaya çekidüzen verilmeli

12:28 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Eski İl başkanı Muhdi Koyuncu da CHP’den istifa etti

22:23 - POLİTİKA

HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması İçin Kamu Spotu Yayında

15:11 - GÜNDEM

SİİRT VE MALATYA PROTOKOLÜ, BOZKURTOĞLU ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜNDE BULUŞTU

13:19 - YAŞAM

Barajlarda su seviyesi düşüyor

12:43 - YAŞAM

SİİRT'İN ZİRVESİNDEKİ GİZEM: İRUN KALESİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

12:43 - YAŞAM