?>

Teknoloji geliştirene KOSGEB’DEN 6 milyon liraya destek

Bursa Uludağ Teknoloji Transfer Ofisi tarafından KOSGEB çağrı ve destekleri hakkındaki seminerde teknoloji geliştirmek isteyen firmalara ciddi teşvik mesajı verildi.  

EKONOMİ - 5 yıl önce

BURSA (İGFA) - Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (Bursa Uludağ TTO) ev sahipliğinde; Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile ULUTEK Teknopark iş birliği ile KOSGEB’in yeni proje teklif çağrıları ve destekleri hakkında çevrimiçi seminer gerçekleştirildi.

YATIRIM DEĞİL, DÖNÜŞÜM PROJESİ

Bursa Uludağ TTO Genel Müdür Yardımcısı Nihal Sağlam’ın moderatörlüğündeki seminerde KOSGEB Bursa Batı Müdürlüğü Müdürü Erkan Güngör ve KOBİ Uzmanı Murat Topan, sunumlarla süreçler hakkında bilgilendirme yaptı. KOSGEB desteklerini anlatan Erkan Güngör, “Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı, sürekli açık olan bir programdı ancak spesifik bir konuyla çağrıya çıktık. Buradaki amacımız, yüksek bütçeli Ar-Ge’leri desteklemekti. Elektrikli ve hidrojenle çalışan motorlu kara taşıtları, pil batarya teknolojisi, yakıt hücresi, 5G ve ileri teknoloji gibi alanlarda proje geliştirecek işletmelere ekstra kaynak sağlamak amacıyla bu çağrıya çıktık. Bu çağrıyla küçük işletmelere 1,5 milyon TL, orta ölçekli işletmelere yaklaşık 6 milyon TL’ye kadar Ar-Ge çalışması desteği veriyoruz. KOBİGEL çağrısındaki amacımız ise teknoloji geliştiricileri ile bu teknolojiyi geliştirenlerin öncelikli olarak üretim süreçlerindeki kullanacakları altyapıyı desteklemek. Bu bir dönüşüm projesi, yatırım projesi değil. Süreçlerini dijital ortama aktarmak isteyenler, bu çağrıya başvurmalı” dedi.

SON BAŞVURU TARİHİ 17-18 MAYIS

KOBİ Uzmanı Murat Topan da KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2021-01-02 İmalat Sanayinde Dijitalleşme Temalı Proje Teklif Çağrıları ve Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı ‘2021–01 Öncelikli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Küçük İşletmelerle, Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kritik Teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin Desteklenmesi’ konulu Proje Teklif Çağrısı ile ilgili başvuru şartlarını ve çağrılar kapsamındaki destek tutarlarını katılımcılarla paylaşıp sorularını yanıtladı. Topan, çağrılara internet üzerinden başvuru alındığını belirterek KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2021-01-02 Proje Teklif Çağrısı için son başvuru tarihinin 17 Mayıs 2021, Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı 2021–01 çağrısı için son başvuru tarihinin ise 18 Mayıs olduğunu söyledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'da 'Pir Aziz'e vefa

2021-04-22 11:49 - GÜNDEM

İhata duvarı yaptırılacak

2021-04-20 21:09 - YAŞAM

Oyuncu Fahriye Evcen yatak firmasının marka yüzü oldu

2021-04-27 10:16 - MAGAZİN

Temizlik hırdavat malzeme satın alınacaktır

2021-04-22 23:34 - YAŞAM

Siirt Belediyesi PERSONEL ALIMI MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

2021-04-23 14:22 - GÜNDEM

Mardin’de judo kuşak sınavı yapıldı

2021-04-27 11:25 - SPOR

COVID-19'a karşı 'Ozon' tedavisi

2021-04-22 08:46 - SAĞLIK

"23 Nisan'ı yönetmen koltuğunda kutlamak isterim"

2021-04-22 18:22 - MAGAZİN

Ayak Tenis Federasyonu iddialı geliyor

2021-04-26 12:00 - SPOR

Araç kiralama hizmeti alınacak

2021-04-26 23:12 - EKONOMİ

İlgili Haberler

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

  TÜRKİYE’DE GLUTENSİZ ÜRETİM YAPAN İLK KADIN KOOPERATİFİ SİİRT’TE AÇILDI

12:28 - EKONOMİ

1525 Tonluk Asfalt Desteği

13:12 - EKONOMİ

Kuzu, Türkiye-Cezayir Forumunda

13:11 - EKONOMİ

Çiftçiye Destek Görüşmesi

13:02 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM