?>

Yeni Malatyaspor geleceğin takımını Kurdu

Yeni Malatyaspor, 7 genç futbolcuyla sözleşme imzalayarak geleceğin takımını kurdu.

SPOR - 5 yıl önce

MALATYA (İGFA) - Transferin son gününde Youssouf Ndayishimiye'yi Başakşehirspor'a satarak kasasına 2 milyon 150 bin Euro koyan, Yeni Malatyaspor 7 genç futbolcuyla sözleşme imzalayarak geleceğin takımını oluşturmaya başladı.

Bir yıldır takip edilen ve yakından izlenen 7 genç futbolcuyla sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor mevcut kadrosunu da Stevie Mallan ve Aly Malle ile güçlendirdi. Gelecek vaad eden yeni futbolcular keşfeden Yeni Malatyaspor'un transferleri şöyle:

Stevie Mallan: Yeni Malatyaspor İskoçya'da Hibernian FC forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Stevie Mallan ile sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı. Yeni Malatyaspor, sezon bitiminde, bu futbolcunun bonservisini almayı planlıyor.

Aly Malle: Yeni Malatyaspor Mali Milli Takım oyuncusu 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ascoli Calcio forması giyen Aly Malle'yi bonservisiyle birlikte 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Malle daha önce Balıkesir'de forma giymişti.

Haqi Osman: Ganalı genç yıldız Haqi Osman ile 3,5 yıllık anlaşma yapan Yeni Malatyaspor geleceğin takımını da kurmaya başladı. 19 yaşındaki Gana'lı kanat oyuncusu Haqi Osman geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Jospin Nshimirimana: Youssouf Ndayishimiye'nin ülkesi Burundi'den scout taramaları yapan Yeni Malatyaspor son olarak Aigle Noir FC forması giyen Burundi Milli Takım oyuncusu 19 yaşındaki önlibero Jospin Nshimirimana ile de anlaşarak 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Philip Gameli Awuku: Yeni Malatyaspor tarama sonucu belirlediği, Planners Athletic Club forması giyen 20 yaşındaki Ganalı stoper Philip Gameli Awuku ile de 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eric Ndizeye: Yeni Malatyaspor, son olarak Musongati forması giyen Burundi Milli Takımında oynayan 21 yaşındaki stoper Eric Ndizeye ile 3.5 yıllık anlaşma imzalarken bu futbolcudan yeni bir Youssouf olması bekleniyor.

Atakan Müjde: Yeni Malatyaspor bir yıldır takip ettiği Pendikspor'un 17 yaşındaki Atakan Müjde ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Atakan sezon sonuna kadar Pendikspor'a kiralandı.

GİDEN FUTBOLCULAR

Yeni Malatyaspor'dan Mustafa Akbaş, Gençlerbirliği'ne giderken, Berk Yıldız Adana Demirspor'a sezon sonuna kadar kiralandı. Stoper Murat Akça Altay'a, Atakan Müjde Pendikspor'a, Youssouf Ndayismhimiye ise 2 milyon 150 bin bonservis bedeliyle Medipol Başakşehir'e transfer oldu.

Sezon başında Samsunspor'a kiralanan Rahman Buğra Çağıran BB Erzurumspor'a, Adana Demirspor'a kiralanan Kaleci Emre Selen de Menemenspor'a transfer oldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt Pervari'de COVID-19 vakası kalmadı!

2021-01-26 15:24 - SAĞLIK

Başakşehir'den 'Kocaman' imza

2021-02-01 13:19 - SPOR

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de

2021-01-31 22:19 - SPOR

Siirt Şirvan Kaymakamı Hasar'dan köylere ziyaret

2021-01-29 13:41 - GÜNDEM

Özge Törer'den "tarihi" itiraf

2021-02-01 15:21 - MAGAZİN

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı

2021-01-27 14:48 - SPOR

Siirt İl Özel İdare Spor'dan transfer atağı

2021-01-27 11:08 - SPOR

Siirt'te elektrikli tandır fırınlarına talep çoğaldı

2021-01-28 12:37 - GÜNDEM

Cinsiyet değiştiren oyuncu, eşinden ayrılıyor

2021-01-27 17:36 - MAGAZİN

Yozgat Çekerek Irmağı'nda rafting başlıyor

2021-01-29 10:09 - SPOR

İlgili Haberler

Kazanan Futbol, Kazanan Siirt Oldu

23:04 - SPOR

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt'te Son Dakika Golüyle Şampiyon Belli Oldu!

17:15 - SPOR

Kurtalanspor – Şırnak Petrolspor Maçı Etik Kurulu’na Taşındı

15:18 - SPOR

Siirtli Sporculardan Türkiye İkinciliği Başarısı

15:08 - SPOR

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM