?>

Yüksek Mimar Demirbaş'tan yazlık evlere kış dokunuşları

Yüksek Mimar Ozan Demirbaş, pandemi dolayısıyla şehrin kalabalığından uzaklaşmak adına yazlık evlerini tercih eden vatandaşlar için bu evleri kış şartlarında da sıcak yuvalar haline getiriyor.

YAŞAM - 4 yıl önce

Cemal YILDIRIM (AYDIN MAGAZİN) Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs’ün ülkemizde de etkili olması sonrası, gerek pandemi şartları gereği, gerekse esnek çalışma düzenine geçen iş insanları evlerinden çalışma modeline geçti. Pandemi sürecinde herkesin evlerine kapanmasının “Home Office” çalışmalarını kalıcı hale getirdiğini ifade eden Y. Mimar Ozan Demirbaş, “Yüksek nüfuslu illerden yazlık ilçelere göç edenler ise evlerinde ufak dokunuşlar istedi. Ben ve ekibim yazlık evlere kış dokunuşları yaparak ev sahiplerinin içini ısıttık” dedi. Mimarlığı kullanıcıya ve fonksiyonlara dair kriterlerin doğru ve estetik bir biçimde, bilimsel şartları göz önünde bulundurularak ele alınan ve uzun bir geçmişten günümüze taşınmış olarak gitgide mükemmelleşen bir sanat biçimi olduğunun altını çizen Y. Mimar Demirbaş, öncelikli amacının müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak olduğunu söyledi. 

İNSANLARIN HAYATLARINA DOKUNMAK

İnsanların hayatlarına dokunuşlar yaparak hayallerini gerçekleştiklerini belirten Y. Mimar Ozan Demirbaş, “Bizi tercih edenlerin talepleri aynı zamanda o kişilerin hayalleri oluyor. Bende aldığım talepler doğrultusunda ekibim ile o hayalleri yansıtacak çalışmalar ortaya çıkartıyoruz. Böylelikle insanların hayallerini gerçekleştirmiş oluyoruz. Müşterilerimin taleplerini, hayallerini onlara sunarak karşılamak, en iyi hizmeti sunmak için mimarlık ve iç mimarlık alanındaki yenilikleri yakından takip ediyorum” diye konuştu.  
Haftanın Öne Çıkanları

Başika'da roketli saldırı: 1 asker şehit, 1 çocuk yaralı!

2021-04-14 23:53 - GÜNDEM

Gonca Vuslateri Koronavirüs'e yakalandı

2021-04-17 18:25 - MAGAZİN

Şeyh Faraç cami ibadete açıldı

2021-04-14 13:26 - YAŞAM

Kilitli parke taşı döşeme işleri yaptırılacak  

2021-04-15 21:53 - YAŞAM

Bina malzemesi alınacak

2021-04-16 23:26 - YAŞAM

EVİN ODUNLUĞUNDA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

2021-04-13 12:29 - YAŞAM

Konut satışı son 5 yılın en düşüğünde

2021-04-16 12:01 - EKONOMİ

Bursa Gemlik'te seyir halindeki araç yandı

2021-04-19 13:50 - ASAYİŞ

Şeyh Faraç cami ibadete açıldı

2021-04-13 12:27 - YAŞAM

Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku

2021-04-17 17:20 - SPOR

İlgili Haberler

Basın Platformunun Durağı Trabzon Oldu

21:56 - YAŞAM

Emrah'tan İl Emniyet Müdürü Öztürk'e ziyaret

10:57 - YAŞAM

Askerlik Şubesi Yeni Binasında Hizmete Başladı

13:11 - YAŞAM

Siirt'te ÇATOM Ziyareti: Kadınların Güçlenmesine Vurgu

10:07 - YAŞAM

Şanlıurfa’da tarımsal sulama alanlarında kaçak tüketim yüzde 96’ya ulaştı

15:52 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Basın Platformunun Durağı Trabzon Oldu

21:56 - YAŞAM

NLK Bilgi Teknolojileri A.Ş., Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i Ağırladı

21:54 - TEKNOLOJİ

Siirt’te “Açık Hava Aile Konseri” Coşkusu

15:07 - GÜNDEM

Siirt AK Parti Teşkilatından Geniş Gündemli Basın Toplantısı

14:37 - GÜNDEM

Siirt’te TPAO Tarafından Petrol İçin Kamulaştırma Yapılacak

14:30 - EKONOMİ