?>

Bakan Kasapoğlu'ndan Denizli'ye tam not

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı spor yatırımlarından övgüyle bahseden Bakan Kasapoğlu, Başkan Zolan'a başarılar diledi.

SPOR - 4 yıl önce

DENİZLİ (İGFA) - Denizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Bakan Kasapoğlu'na Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Yatağan Palası, Denizli Sancağı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserler ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda üretilen el emeği göz nuru eserleri tanıttı. Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler Denizli Sancağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bakan Kasapoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Denizlimiz için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz" diyen Başkan Zolan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, sizlerinde desteği ve katkısıyla şehrimizin bir spor şehri olması adına gayret ediyoruz" diyerek, Büyükşehir'in sürdürdüğü gençlik ve spor yatırımlarını da anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin spor yatırımlarından övgüyle bahseden Bakan Kasapoğlu, özellikle yüzme sporuna yapılan yatırımları takdirle karşılayarak, Başkan Zolan'a teşekkür etti. Ziyarette Bakan Kasapoğlu'na günün anısına Denizli'de cam ustaları tarafından yapılan Gülçehre isimli dekoratif ibrik armağan edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Lemos, PFDK'ya sevk edildi

2021-02-10 16:19 - SPOR

Kayseri'den hakemlere 'Büyük' tepki

2021-02-15 15:34 - SPOR

Fenerbahçe- Karagümrük maçı ilk 11'ler

2021-02-13 17:50 - SPOR

Hikmet Karaman Ankaragücü'nde

2021-02-10 16:21 - SPOR

Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe

2021-02-13 21:00 - SPOR

Aydın Nazilli'de fuhuş operasyonu

2021-02-12 13:01 - ASAYİŞ

Beşiktaş, Atiba'yı bırakmak istemiyor

2021-02-10 13:49 - SPOR

Beşiktaş, yarı finale yükseldi

2021-02-11 23:34 - SPOR

Kocaeli İzmit'in duvarları sevgililere hazırlandı

2021-02-14 16:50 - YAŞAM

Erdoğan: "Dünyaya mı sığmadınız..."

2021-02-12 14:08 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Siirt'te Fenerbahçe taraftarları şampiyonluğunu kutladı

13:06 - SPOR

Gururumuz Özer, Kilis'i tek mağlubiyetle şampiyon yaptı

13:25 - SPOR

Muhittin Gürhan İstanbul koşusunda da altın madalya aldı

14:07 - SPOR

Siirtli Sporcu İstanbul Yarı Maratonu'nda Zirveye Çıktı

10:01 - SPOR

Dünya Ve Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Evin Demirhan Yavuz’dan Gençlik Ve Spor İl Müdürüne Ziyaret

16:29 - SPOR

Günün Manşetleri

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “Vali Kızılkaya, Siirt’e Değer Katan Bir Yönetici”

14:15 - EKONOMİ

Valiler Heyeti Siirt’te Kültürel Ziyaretlerde Bulundu

10:15 - GÜNDEM

Siirt 80. Yıl İlkokulu'nda Futbol Heyecanı

10:01 - EĞİTİM

Kene Isırmalarında Doğru Müdahale Hayat Kurtarıyor

11:20 - SAĞLIK

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM