?>

Denizli Kent Konseyi, Türk Kızılayı'nı çevrim içi ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, çevrim içi sürdürdüğü 'Sivil Toplumu Konuşuyoruz' programında Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz'i ağırladı.

YAŞAM - 5 yıl önce

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından çevrim içi olarak düzenlenen programlar devam ediyor. "Sivil Toplumu Konuşuyoruz" adlı program ile Denizli'de bulunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının ele alındığı söyleşinin konuğu Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz oldu. Programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve davetliler katıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının başta kurumlar ve sivil toplum örgütlerinin çalışma şekillerinde dönüşüm ve değişim yaşandığını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, Kent Konseyi olarak çalışmaların online bir şekilde sürdürüldüğüne dikkati çekti.

Türk Kızılay'ının köklü bir tarihe ve başarılı bir geçmişe sahip olduğunu dile getiren Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, son dönemde meydana gelen Acıpayam ve Bozkurt depremlerinde yaraların sarılması adına çok önemli hizmetlerde bulunulduğunu kaydetti. Pandemi süreci ile birlikte, Türk Kızılayı Denizli Şubesi olarak yardım seferberliğini anlatan Başkan Deniz, 'Kızılay ailesi olarak bu faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürdük. Koronavirüs nedeniyle çalışmalarımızda olumsuzlukla karşılaşmadık. Yaklaşık 6 bin vatandaşımıza ayni ve nakdi yardımda bulunduk' dedi.

"TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM"

Pandemi sürecinde her kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri, bireysel anlamda da olsa bir şeyler yapma gayretinde olduğunu kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli'nin alınan tedbirlerle şu an iyi bir konumda olduğunu belirterek, 'Hedefimiz hiç vaka olmayana dek tedbirlere uyup, üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Malatya'da araç içnde 3 kilo kubar esrar ele geçirildi

2021-02-16 16:36 - ASAYİŞ

Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu

2021-02-17 15:49 - SPOR

Kayseri'den hakemlere 'Büyük' tepki

2021-02-15 15:34 - SPOR

En çok takip edilen Türk oyuncu oldu

2021-02-19 16:20 - MAGAZİN

Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı ertelendi

2021-02-18 13:20 - GÜNDEM

Sokak hayvanları projesi Türkiye'ye örnek oldu

2021-02-16 14:04 - YAŞAM

Bursa Nilüfer'de 108 aile donmak üzere! (Özel Haber)

2021-02-15 15:55 - GÜNDEM

Kocaeli İzmit'in duvarları sevgililere hazırlandı

2021-02-14 16:50 - YAŞAM

Malatya Doğanşehir Kaymakamı'na Kızılay'dan plaket

2021-02-18 13:40 - YAŞAM

Ece Seçkin'den hayranına kontra cevap

2021-02-14 17:03 - MAGAZİN

İlgili Haberler

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Siirt SGK İl Müdürü İlbaş, Personelin Sosyal Güvenlik Haftası'nı Kutladı

13:39 - YAŞAM

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

İpek Yolu Kervanı Türkiye’den COP17’ye Uzanan Yolculuğa Başladı

12:31 - YAŞAM

ÇAMURA SAPLANAN BÜYÜKBAŞ HAYVAN KURTARILDI

12:24 - YAŞAM

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM