?>

Hande Soral en büyük hayalini açıkladı

atv'nin beğeni ile izlenen, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna üçüncü sezonda katılan başarılı oyuncu Hande Soral, Şamdan Plus Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN - 4 yıl önce

‘Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Ümit karakteriyle dengeleri değiştiren oyuncu, kadroya katılmasıyla ilgili 'Bir işe sonradan girmenin iyi yanı, neyin içinde olduğunuzu biliyor olmanız. Güzel bir işin parçası olmak çok keyifli' diyen Hande Soral 'Bu dönemde çalışıyor olmak da çok iyi geldi açıkçası. Adana İstanbul arası bir hayat, çok keyifli bir zaman yolculuğu' sözleriyle projeyle ilgili hislerini anlattı.

'PLAN YAPARAK YAŞAYAN BİRİ DEĞİLİM'Dergi için yapılan özel röportajda kendisine yöneltilen sorulara tüm içtenliği ile cevap veren Soral; 'Plan yaparak yaşayan biri değilim. Hayatın getirdiklerine saygı duyup evrilmeyi tercih ediyorum. Önceliğim anda olmak ve anda huzurlu olmak' dedi.

'AĞLAMAYI ÇOK SEVERİM'Güzel oyuncu psikolojik olarak sıkıntıya düştüğünde ruh halini yükseltmek için neler yaparsınız sorusuna 'Ağlarım, ağlamayı da çok severim. Sıkıntımı içime atmamaya çalışırım, üzüntümü yaşarım. Sonrasında da kabul eder kaldığım yerden gülmeye devam ederim. Yalnız kalmamaya çalışırım, beni iyileştiren şey evim, hayvanlarım, ailem…' şeklinde cevap verdi.

'HAYALİM ESKİSİ GİBİ GEZEBİLMEK'Pandemi sürecinde en çok hayalini kurduğu şeyin seyahat olduğunu söyleyen Soral, 'En çok özlediğim dilediğimce gezmek, tatil yapmak, yurtdışına çıkabilmek… Bir süredir hayalim gitmediğim görmediğim yerleri eskisi gibi gezebilmek' dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Başakşehir'den 'Kocaman' imza

2021-02-01 13:19 - SPOR

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de

2021-01-31 22:19 - SPOR

Mesut Özil Fenerbahçe'ye imzayı attı

2021-01-27 14:48 - SPOR

Siirt Şirvan Kaymakamı Hasar'dan köylere ziyaret

2021-01-29 13:41 - GÜNDEM

Özge Törer'den "tarihi" itiraf

2021-02-01 15:21 - MAGAZİN

Malatya'da gol sesi çıkmadı

2021-01-29 19:02 - SPOR

Kemal Ademi, Karagümrük'te

2021-02-01 10:04 - SPOR

Battalgazi Belediyesi'nden Göztepe'ye kreş

2021-01-28 09:21 - GÜNDEM

Siirt'te elektrikli tandır fırınlarına talep çoğaldı

2021-01-28 12:37 - GÜNDEM

Cinsiyet değiştiren oyuncu, eşinden ayrılıyor

2021-01-27 17:36 - MAGAZİN

İlgili Haberler

Siirt-Eruh Karayolunda 1100 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

15:42 - MAGAZİN

Meysu, ya milletvekili ya da başkan olacak

06:26 - MAGAZİN

Büyükşehir, Kültür Sanat Etkinliklerini Konserlerle Sürdürüyor

15:25 - MAGAZİN

CHP’nin en az üyesi Tillo ilçesinde var

20:27 - MAGAZİN

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Hacıbektaşoğlu ile bir araya geldi

22:53 - MAGAZİN

Günün Manşetleri

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “Vali Kızılkaya, Siirt’e Değer Katan Bir Yönetici”

14:15 - EKONOMİ

Valiler Heyeti Siirt’te Kültürel Ziyaretlerde Bulundu

10:15 - GÜNDEM

Siirt 80. Yıl İlkokulu'nda Futbol Heyecanı

10:01 - EĞİTİM

Kene Isırmalarında Doğru Müdahale Hayat Kurtarıyor

11:20 - SAĞLIK

Siirt’te Feci Olay: Elektrik Akımına Kapılan Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

15:35 - GÜNDEM