?>

Kayseri'nin zirvesinde Özhaseki'ye 'yatırım' sunumu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehri geleceğe taşıyacak projeler ile ilgili AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye Erciyes'te sunum gerçekleştirdi. Özhaseki, şehirde bir uyum kültürü olduğunu dile getirdi.

GÜNDEM - 5 yıl önce

KAYSERİ (İGFA) - Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes A.Ş hizmet binasında düzenlenen yatırım ve istişare toplantısına katıldı. Toplantıda AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile İl Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir'in yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarına yönelik sunum yaparak, aşamaları aktardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin gelecek bahar dönemiyle birlikte adeta şantiyeye dönüşeceğini belirterek, 'Şehrin her bir tarafında yüzlerce demek daha doğru olur. İşler başlayacak, şehrimiz şantiyeye dönüşecek. Bizim amacımız hizmet, bütün belediye başkanlarımızın amacı Kayseri'ye ve insanlarımıza hizmettir. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Kayseri için ne gerekiyorsa, ne eksik olarak görülüyorsa, vatandaş neyi bekliyor, ümit ediyorsa onu tespit edip yapmaya çalışıyoruz' diye konuştu.

'MEMDUH AĞABEYİN LİDERLİĞİNDE DOSTÇA BİR HAVA VAR'

Kayseri'de çok güçlü belediyelerin yanı sıra projeleri yapabilecek güç ve mali yapı olduğuna dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'Türkiye'de zaten belediyeler açısından hem kurumsal yapının güçlülüğü, hem iş yapma becerisi, hem de şehircilikte en önde gözüken şehirlerin başında Kayseri'miz geliyor. Bunun yıllardır verilen emeğin yanı sıra, bugünkü arkadaşlarımızın iyi niyetli aynı tavrı sürdürmeleri çok önemli, bu durumu görüyoruz. Şehirde de uyum kültürü var, kendi aralarında müthiş bir muhabbet var. Memduh ağabeyin liderliğinde dostça bir hava içerisinde bu yapılıyor. Biz de Ankara'da bulunan Kayseri'nin temsilcileri olarak destek vermeye çalışıyoruz. Cenab-ı Hak da bu birlikteliğimize rahmet, bereket veriyor' dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Malatya'da araç içnde 3 kilo kubar esrar ele geçirildi

2021-02-16 16:36 - ASAYİŞ

Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri belli oldu

2021-02-17 15:49 - SPOR

Kayseri'den hakemlere 'Büyük' tepki

2021-02-15 15:34 - SPOR

En çok takip edilen Türk oyuncu oldu

2021-02-19 16:20 - MAGAZİN

Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı ertelendi

2021-02-18 13:20 - GÜNDEM

Sokak hayvanları projesi Türkiye'ye örnek oldu

2021-02-16 14:04 - YAŞAM

Bursa Nilüfer'de 108 aile donmak üzere! (Özel Haber)

2021-02-15 15:55 - GÜNDEM

Kocaeli İzmit'in duvarları sevgililere hazırlandı

2021-02-14 16:50 - YAŞAM

Malatya Doğanşehir Kaymakamı'na Kızılay'dan plaket

2021-02-18 13:40 - YAŞAM

Ece Seçkin'den hayranına kontra cevap

2021-02-14 17:03 - MAGAZİN

İlgili Haberler

“Anne Sevgisi En Yüce Değerdir”

12:27 - GÜNDEM

Siirt Protokolünden Şehit Ailesine Ziyaret

12:26 - GÜNDEM

HAYIRLI OLSUN TRAFİĞİ SÜRÜYOR

12:25 - GÜNDEM

Siirt’te Şampiyonluk Kutlamasında Facianın Eşiğinden Dönüldü!

01:47 - GÜNDEM

BİK Bölge Müdürü Yürekli’den Siirt’te Yoğun Temas Trafiği

13:17 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Maçları Siirt’te Oynanacak

20:03 - SPOR

Siirt’te Apartman Dairesinde Yangın Çıktı! Ev Kullanılamaz Hale Geldi

18:38 - YAŞAM

Devlet Desteğiyle Hayvancılık Güçleniyor

12:34 - EKONOMİ

“Manevi Değerler Birliğin Temelidir”

12:34 - YAŞAM

Siirt Şirvan'da Okul Bahçelerine Lavanta Fidanları Dikildi

12:32 - EĞİTİM