?>

Maden sahaları uç ürün üretimi şartıyla ihale edilecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (MAPEG), Şırnak, Hakkari, Van, Siirt, Diyarbakır ve Elazığ sınırları içerisinde yer alan iki maden sahası, uç ürün üretecek tesis şartıyla ihale edilecek.

EKONOMİ - 5 yıl önce

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (MAPEG), Şırnak, Hakkari, Van, Siirt, Diyarbakır ve Elazığ sınırları içerisinde yer alan iki maden sahası, uç ürün üretecek tesis şartıyla ihale edilecek.

Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Şırnak, Hakkari, Van, Siirt, Diyarbakır ve Elazığ sınırları içerisinde yer alan, 4'üncü grup kurşun, çinko, bakır maden sahası ve 2'inci grup maden sahasından oluşan 2 maden sahası, ara veya uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartıyla ihaleye çıkarıldı.

İhale edilecek sahalara ilişkin bilgiler, 17 Kasım'dan itibaren MAPEG'in internet adresinde ilan edilecek ve sahalara tek teklif alınacak. İlanda, tesis şartlı olarak ihalesi yapılacak sahaların ihale şartnamesi, koordinat bilgisi, alanı ve ihale tarihi de yer alacak.

Başvurular, ihalenin yapılacağı tarihte saat 09.00 ile 09.30 arasında MAPEG Asma Kat Opal Salonu'nda ihale komisyonuna doğrudan yapılacak. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

Kapalı teklif ve açık artırma usulü ile yapılacak ihaleye katılabilmek için gereken teminat tutarı, sahanın şartnamesinde belirtilen taban ihale bedelinden ve kapalı olarak verilen teklifin yüzde 20'sinden az olamayacak.

Kırşehir'de jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek

Kırşehir'de de bir jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihaleye çıkarıldı.

Kırşehir İl Özel İdaresinin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Kırşehir'in Merkez ilçesindeki Sevdiğin köyü mevkisinde bulunan 1121,57 hektarlık saha, açık teklif usulüyle ihale edilecek.

Muhammen bedeli 41 bin 866 lira ve geçici teminat bedeli 1255 lira olarak belirlenen arama sahası ihalesi, 16 Aralık Perşembe günü saat 10.15'te Kırşehir İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İstekliler tekliflerini, ihale gün ve saatine kadar iletebilecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Buharkent, Türkiye Tırmanma Yarışı'na ev sahipliği yapacak

2021-11-16 12:33 - SPOR

Basit Önlemler ile Çocukları Hastalıklardan Korumak Mümkün

2021-11-16 12:33 - SAĞLIK

İbrahim Hakkı’nın İzinde Gökyüzü Gözlem Şenliği

2021-11-16 12:12 - EĞİTİM

Demet Akalın, hamile dedikodularından sonra saklamaya çalıştığı göbeğine açıklık getirdi

2021-11-17 02:01 - MAGAZİN

1071 Malazgirt Savaşı tarihi ve sonuçları! Anadolu'nun Türkleşme süreci...

2021-11-16 18:01 - YAŞAM

Danilo Zanna hakkında şok eden Ece Ece gerçeği!

2021-11-16 16:02 - MAGAZİN

Maden sahaları uç ürün üretimi şartıyla ihale edilecek

2021-11-17 10:02 - EKONOMİ

Harika Avcı emekli olmayı reddetmiş

2021-11-17 03:33 - MAGAZİN

Emniyet teşkilatı mensupları ve üniversite öğrencileri "sıra gecesinde" buluştu

2021-11-15 14:42 - GÜNDEM

Vefat ve Başsağlığı

2021-11-15 14:49 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Siirt-Diyarbakır Otobüs Biletlerine Zam

11:13 - EKONOMİ

ACİL SATILIK DÜKKÂN

13:43 - EKONOMİ

15 YENİ HALK OTOBÜSÜ VE 6 İŞ MAKİNESİ

11:33 - EKONOMİ

VGM Burs Başvuruları Başladı

11:17 - EKONOMİ

Eruh-Siirt Yolcu Ücreti 250 TL Oldu

11:48 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR

11:42 - YAŞAM

ÇOCUK EVLERİNDE TURŞU MESAİSİ

11:12 - YAŞAM

81 KİLOMETRELİK YOLDA TARİH BELLİ

10:59 - GÜNDEM

5,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: SİİRT’TE DE HİSSEDİLDİ

10:57 - GÜNDEM

JANDARMA FISTIK HIRSIZLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

10:24 - ASAYİŞ